Adrian Iovan a lasat in urma o situatie destul de neclara din punct de vedere juridic. Moartea tragica a pilotului care s-a prabusit in urma cu sase luni in Muntii Apuseni a luat pe toata lumea prin surprindere.

Casa din Otopeni, in care Adrian s-a mutat dupa ce s-a despartit de Romanita Iovan, a ajuns sa fie motiv de disputa intre fosta sotie si iubita din ultima perioada a vietii pilotului, medicul Mihaela Steriu. Respectivul imobil, situat pe o strada care acum poarta numele lui Adrian Iovan, a fost achizitionat de pilot impreuna cu Mihaela.

Conform legii, jumatatea lui Iovan ar trebui sa se imparta la urmasii directi ai acestuia: Albert – fiul sau si al Romanitei si Irina – fiica din prima casatorie. Surse apropiate familiei Iovan ne-au marturisit ca discutiile au inceput in momentul in care Romanita i-a propus Mihaelei Steriu sa-i cumpere jumatatea ei, insa aceasta a refuzat. Asta in conditiile in care imobilul fusese scos la vanzare cu putin inainte ca Adrian sa moara, pilotul repostand anuntul de vanzare chiar cu cateva ore inainte de tragedie.

„Albert si-a petrecut foarte mult timp in acea casa, ii este foarte draga. Romanita il lasa mai mereu acolo, atunci cand pleca cu treaba. Adrian avea un program mai lejer si isi dedica foarte mult timp lui Albert. Ieseau impreuna pe bicicleta, iar Adrian il invata pe baiat sa cultive legume pe un alt teren din Otopeni pe care il cumparase special pentru asta”, a declarat un apropiat al familiei Iovan.

Discutiile dintre Romanita si Mihaela au dus la o stare extrem de incordata intre femeile pe care Iovan le-a iubit. Aceeasi sursa ne-a declarat ca in acest moment micutul Albert nu poate intra in casa din Otopeni decat invitat de Mihaela Steriu, cu toate ca are dreptul la o parte din proprietate. „Romanita vrea ca Albert sa aiba o cheie cu care sa poata intra in casa din Otopeni. Din cate stiu eu, acolo locuiesc Mihaela si fiica ei”, ne-a mai spus prietenul familiei Iovan.

In acest moment, pe numele lui Albert s-a deschis o actiune in instanta prin reprezentant legal Romanita Iovan, impotriva Mihaelei Steriu cu obiect „obligatia de a face”. Dosarul a fost depus la Judecatoria din Buftea pe data de 7 iulie si inca nu s-a fixat primul termen din cauza vacantei judecatoresti.

De altfel, nu este singurul proces in care Albert este implicat, in ciuda faptului ca are doar 8 ani. Impreuna cu sora lui vitrega, Irina, el a continuat lupta in justitie pentru reintregirea pensiei tatalui lor, pe vremea cand acesta traia. Ei au castigat procesul impotriva Casei de Pensii Ilfov, iar acum cei doi au solicitat exacutare silita si poprire pe conturile Trezoreriei Ilfov. Cu cativa ani inainte sa moara, pensia lui Adrian Iovan a scazut cu 85%, ajungand la aproximativ 2000 de lei.

Citeste si...
SECRETUL transmis de Dinu Patriciu lui Dan Bittman