Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a dezmințit infomrațiile apărute în presă, conform cărora în Parcul Romniceanu urma să se construiască un patinoar. ”Mi s-au dat toate asigurările necesare şi pot să vi le transmit că, contrar celor afirmate în mass-media de către o asociaţie şi preşedintele acesteia, nu se construieşte pe spaţiul verde în Parcul Romniceanu niciun patinoar, nici pe spaţiul verde şi nici pentru o altă zonă. Este o dezinformare, nu ar fi prima pe care o face această asociaţie şi ne rezervăm dreptul să ne apărăm în instanţă împotriva acestei maniere de a comunica informaţii toxice, informaţii neadevărate”, a declarat, miercuri, Gabriela Firea, într-o conferinţă de presă, potrivit News.ro.

Citeste si...  Decizii importante la comandamentul de iarnă din această dimineață

Potrivit Gabrielei Firea, în acel parc se fac lucrări de desființare a unor elemente de joacă și mobilier urban care sunt avariate și puneau în pericol siguranța copiilor.

”Aceste lucrări sunt realizate de către o societate a Consiliului Local al sectorului 5 şi aceste lucrări de punere în siguranţă s-au făcut după o sesizare la Protecţia Consumatorului. Despre aceste lucrări este vorba şi nu despre amenajarea unui patinoar”, a mai spus Gabriela Firea.