Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a dezmințit infomrațiile apărute în presă, conform cărora în Parcul Romniceanu urma să se construiască un patinoar. ”Mi s-au dat toate asigurările necesare şi pot să vi le transmit că, contrar celor afirmate în mass-media de către o asociaţie şi preşedintele acesteia, nu se construieşte pe spaţiul verde în Parcul Romniceanu niciun patinoar, nici pe spaţiul verde şi nici pentru o altă zonă. Este o dezinformare, nu ar fi prima pe care o face această asociaţie şi ne rezervăm dreptul să ne apărăm în instanţă împotriva acestei maniere de a comunica informaţii toxice, informaţii neadevărate”, a declarat, miercuri, Gabriela Firea, într-o conferinţă de presă, potrivit News.ro.

Citeste si...
Premierul Ludovic Orban explică ce se va întâmpla cu alocațiile de stat ale copiilor și cu pensiile

Potrivit Gabrielei Firea, în acel parc se fac lucrări de desființare a unor elemente de joacă și mobilier urban care sunt avariate și puneau în pericol siguranța copiilor.

”Aceste lucrări sunt realizate de către o societate a Consiliului Local al sectorului 5 şi aceste lucrări de punere în siguranţă s-au făcut după o sesizare la Protecţia Consumatorului. Despre aceste lucrări este vorba şi nu despre amenajarea unui patinoar”, a mai spus Gabriela Firea.