Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a dat un semnal în PSD și a anunțat că în București s-a luat decizia ca alegerile să fie organizate în prima săptămână din septembrie. De asemenea, Firea le-a cerut colegilor din PSD să își păstreze lunile de vară pentru reflexie, iar Congresul să fie organizat în toamnă.

”La organizația de București am avut 2 ședințe și am convenit că graba strică treaba. Noi am decis că nu este momentul să ne focalizăm pe organizarea unei Conferințe de alegeri, aceasta va fi organizată în prima săptămână din septembrie.

Trebuie să analizăm foarte profund, nu doar la nivel superficial care au fost cauzele eșecului la europarlamentare și să găsim soluții pentru a ieși din acest impas. Este nevoie să venim cu un mesaj prin care să aratăm că am înțeles ceea ce s-a greșit și un mesaj prin care să dăm încredere tuturor românilor.

Citeste si...
Descoperirea care ar putea însemna un pas înainte în lupta cu cea mai gravă maladie. A fost identificată o posibilă cauză a apariţiei cancerului

Nu este nevoie să ne concurăm pentru alegeri, adică să alergăm după scaune. Un Congres trebuie să aibă loc pentru alegerea candidatului la prezidențiale și pentru schimbarea statutului, dar în acest moment avem o conducere legitimă, care nu este contestată de nimeni. Doamna Dăncilă este președinte interimar al PSD, iar domnul Paul Stănescu președinte executiv interimar.”, a declarat Gabriela Firea.