Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că în aceste perioade politice agitate trebuie lăsate canale de comunicare deschise și a ținut să precizeze că dacă vrea să se ajungă la pace Sorin Grindeanu este cel care ar trebui să facă primul pas.

”Un fost coleg de-al nostru nu înțelege că funcția de prim-ministru are valorare doar atâta timp cât are și încărcătură politică. Când nu mai ai susținere politică, această funcție este golită de conținut.

Întotdeauna este bine să lași canalele de comunicare deschise, dar să nu uităm că domnului Grindeanu nu doar că i s-a retras sprijinul politic, dar a fost și exclus din PSD. Dacă dumnealui și-ar dori să facă pace după ziua de miercuri, el ar trebui să renunțe la acest șir de ilegalități”, a declarat Gabriela Firea.

Gabriela Firea a ținut să îi dea o replică și fostului premier Victor Ponta, susținând că afirmațiile sale sunt infantile.

”Nu aș vrea să mă cobor la limbajul și la atitudinea domnului Ponta. Eu am o educație și vreau să trecem cu bine peste aceste zile, care sunt o pată neagră în istoria țării (…) Multe dintre mesajele transmise de Victor Ponta sunt infantile”, a mai spus Firea.