La propunerea Primarului General, Gabriela Firea, Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat, in unanimitate, in sedinta de astazi, proiectul de hotarare prin care cinci autobuze marca Mercedes Citaro, vor fi donate societăţii de transport din Tulcea.

Primarul General, Gabriela Firea: „Din spirit de solidaritate am aprobat astazi un proiect prin care ii vom ajuta pe cetatenii din Tulcea care sufera acum din cauza faptului ca, flota lor de autobuze a ars si au ramas fara transport public in comun. Am primit o solicitare din partea domnului primar, din partea Asociatiei Municipiilor, de a ne alatura si noi altor primarii din tara care sprijina Tulcea cu cateva autobuze in regim de comodat. Am realizat acest proiect prin care de la Bucuresti vor pleca cinci autobuze pentru ca cetatenii din Tulcea sa poata sa-si desfasoare in mod normal si in conditii civilizate intreaga viata socio-profesionala”.

Citeste si...  Andreea Marin, dezvaluiri despre "Surprize, surprize!". Iata de ce a renuntat la emisiunea care a consacrat-o

Saptamana trecuta, 14 autobuze ale societatii Transport Public SA, singurul operator de transport in comun din municipiul Tulcea, au fost distruse de un incendiu cauzat cel mai probabil de un scurtcircuit aparut la unul din autovehicule. In aceste conditii, activitatea de transport public este grav afectata, putand fi asigurata mai putin de 50% din capacitatea de transport.

Primăria Capitalei va dona cinci autobuze marca Mercedes Citaro, aflate in administrarea Regiei Autonome de Transport Bucuresti, pe or perioada de 6 luni, cu posibilitatea de prelungire, catre Transport Public S.A Tulcea.