Marea majoritate a liderilor PSD au agreat varianta unui Congres rapid pe 29 iunie, propunere avansată de Viorica Dăncilă, iar unii președinți de organizații au venit cu mandat de la județ, așa cum este cazul șefului PSD din Hunedoara.

A început votul în teritoriu pentru Congres: Comitetul Executiv Judeţean al PSD Hunedoara, întrunit statutar conform art. 80, alin. 2 din Statutul PSD în şedinţa din data de 06.06.2019 (din totalul de 135 de membri au fost prezenţi 105), conform prevederilor art. 80 alin. 4, litera a) din Statutul PSD, Comitetul Executiv Judeţean în unanimitate de voturi, a adoptat următoareaa HOTĂRÂRE :

Art.1 Susţinerea şi menţinerea la guvernare a Guvernului condus de premierul Viorica Dăncilă şi realizarea programului de guvernare.

Citeste si...  NICUSOR CONSTANTINESCU - 3 ANI SI SASE LUNI IN DOSARUL CMZ!

Art. 2 Convocarea unui Congres al PSD până la data de 15 iulie 2019 în care să fie ales Preşedintele PSD şi candidatul PSD la Alegerile Prezidenţiale din noiembrie 2019.

Preşedintele şi Preşedintele Executiv al Organizaţiei Judeţene au primit un vot de încredere pentru continuarea activităţii.