Fiica lui Jean-Claude Van Damme a devenit o adevărată bombă sexy și nu-i e deloc teamă să arate acest lucru. Bianca Van Damme iubește sportul, la fel ca tatăl său, arată bestial și a început să sucească deja mințile bărbaților cu formele ei petisante.

Cu toate că numele ei de botez este Bianca Van Varenberg, în doemniul carierei a preferat să nu iasă din umbra tatălui său, așa că încă își folosește numele Van Damme, inclusiv pe contul de Instagram. Pentru prieteni însă, ea este „Bree”.

Bianca este o fire sportivă, la fel ca tatăl și mama sa

Ea și-a dorit, se pare, să calce pe urmele tatălui său și a urmat o carieră în actorie încă din 2008, când a jucat în filmul de succes „The Shepherd”, alături de tatăl său, precizează Daily Star. Cum s-a dovedit că au făcut echipă bună în film, JCVD a mai jucat cu fiica sa și în filmul „The Assassin”.

Bianca Vand Damme și-a dorit să calce pe urmele tatălui său

Bianca Van Damme excelează și în mediul online, unde are mii de admiratori care-i urmăresc imaginile în care pozează în felurite ipostaze provocatoare. Nici nu se putea altfel, doar a avut de la cine să ia exemplul. Tatăl său este, după cum bine cunoaștem, un adevărat atlet, chiar și la vârsta de 57 de ani, iar mama Biancăi, Gladys Portugues, o fostă culturistă și antrenoare de fitness.

Nu vrea încă să iasă din umbra tatălui său