Liviu Vârciu a făcut naveta între Bucureşti şi Arad, pentru a-şi vizita fiica, iar acum, se pare că artistul va fi nevoit să călătorească în Grecia dacă va dorii șă își vadă fata.

Carmina, fiica lui Liviu Varciu, a împlinit 14 ani şi este eleva în clasa a 8-a la o şcoală generală din Arad. Carmina locuieşte alături de mama sa şi se pregăteşte intens pentru susţinerea examenului de capacitate din această vara.

Carmina a ales deja ce vrea să facă pe viitor și își doreşte să fie admisă la un liceu unde va studia arte, canto și actorie. Totuși, la acest liceu va sta doar un an de zile pentru că apoi va pleca în Grecia.

“Carmina vrea sa studieze arte, canto si actorie. Anul acesta va invata in tara, insa de anul viitor ne dorim sa mearga in Grecia, la o scoala americana. Este vorba despre Pinewood – American International School of Thessaloniki, o scoala unde invata elevi veniti din toata lumea. Carmina va sta singura, va locui in campus asemeni oricarui alt elev. Ne-am informat si am studiat bine oferta, sunt numeroase beneficii, performante, oportunitati. Costurile unui an de studiu se ridica la 10.000 de euro. Eu voi ramane in tara si, daca nu voi rezista sa stau departe de ea, probabil ca ma voi muta si in Grecia”, a declarat Ami, mama Carminei şi fosta iubită a lui Liviu Vârciu.

Carmina are deja o mulţime de pretendenţi, şi i-a spus acest lucru şi tatălui ei, doar că Liviu Vârciu nici nu vrea să audă ca fiica sa să aibă iubit de la 15 ani. El vrea ca aceasta să înveţe în primul rând carte, apoi să urmeze o facultate şi să nu-i fie gândul la băieţi, încă de pe acum.

Totuşi, actorul i-a cerut Carminei ca atunci când se va întâmpla să-şi dorească o relaţie serioasă cu vreun băiat, e musai să îl prezinte. Iar dacă ea va ieşi cu el, asta înseamnă că actorul a fost cel care şi-a dat acordul.

”Eu o voi proteja de nebuni şi de golani şi voi sta mereu în umbra ei”, spunea Vârciu.