Ion Țiriac este fără doar și poate cel mai de succes om de afaceri din România, dar niciodată nu i-a plăcut să-și expună public viața privată. Acesta are trei copii: pe Ion Ion, cunoscut publicului larg, dar și două fete frumoase, pe care le-a ținut departe de lumina reflectoarelor. Este vorba despre Ioana și Karim.

Fiicele mai degrabă „ţinute la secret”, au rezultat din iubirea lui cu jurnalista de origine egipteană, Sophie Ayad. Cei doi s-au cunoscut în 1994, la München, pe vremea când afaceristul era stabilit în Germania şi unde coordona turneele de la Hanovra, Stuttgart şi Essen. Frumoasa brunetă lucra pentru revista Bunte la vremea aceea.

Ioana a fost crescută la Monte Carlo de mama sa, dar a fost adusă de Ion Țiriac la Bucureşti pentru a urma cursurile americane din Bucureşti.Aceasta şi-a dat aici bacalaureatul, iar ulterior a decis să urmeze profesia celei care i-a dat viaţă.

Citeste si...  Iată ce atac dur a avut loc asupra lui Ion Țiriac şi cine este autorul

În prezent studiază Jurnalismul în SUA, iar omul care continuă să o inspire cel mai multe este chiar tatăl său, Ion Țiriac:  „La mulţi ani celui mai bun tată, pe care orice fată din lumea întreagă şi l-ar dori. Nu ţi-am spus niciodată asta, dar te iubesc până la lună şi înapoi. Nu există cuvinte pentru a descrie acest om. Mă inspiră din ce în ce mai mult cu fiecare zi”, a scris aceasta pe o reţea de socializare cu ocazia ultimei aniversări a părintelui său.

„Eu nu i-am dat foarte multe sfaturi, pentru că nu am fost prea mult pe acasă, dar cred că s-a uitat şi prin dreapta şi prin stânga şi sper că a luat numai lucruri bune, că de rele suntem sătui”, a declarat şi Ion Țiriac într-un interviu la Antena Stars, despre fiica sa, pe care nu a dorit niciodată să o expună mediatic prea mult.