Diana, fiica solistului de muzică ușoară Adrian Enache, a vorbit despre viața sa de acum.

Diana Enache, fiica cântărețului de muzică ușoară Adrian Enache și a fostei sale partenere de viață, Corina, este studentă.

Tânăra a acordat un interviu pentru o emisiune de la Pro TV în care a vorbit despre școală, dar și despre ce a făcut cu primii bani pe care i-a câștigat.

De asemenea, Diana Enache, și-a amintit și de momentul neplăcut prin care a trecut în urmă cu ani, când a fost agresată de un bărbat.

„Prima oară când am plătit din banii mei am plătit după prima mea cântare și i-am scos pe părinții mei la masă. Și a fost masa dată de mine”, s-a lăudat tânăra.

Diana Enache este studentă în anul trei la Facultatea de Drept și visează să devină avocat.

Unul dintre motivele pentru care a ales să urmeze această profesie este tocmai evenimentul nefericit prin care a trecut în anul 2014.

Atunci, fiica solistului Adrian Enache a fost victima unui bărbat care a încercat să profite de ea.

Citeste si...
Donald Trump FALIMENTEAZĂ Secret Service: Instituția nu mai are bani pentru a-i proteja familia

„Mă bucur că a trecut 2017, mă bucur că a venit 2018. Presimt eu că va fi un an bun din toate punctele de vedere. Mi-am propus să fiu mult mai energică, să mă implic în foarte multe lucruri, să termin și anul trei de facultate.

Evenimentul de atunci a fost un motiv pentru care am ales această facultate. Bine, eu am avut noroc și justișia și-a făcut datoria…

Eu sunt o combinație. Sunt la fel de expansivă și de energică și activă ca tata. Mie nu îmi place să stau într-un loc. În același timp, însă, am și o doză de seriozitate din partea mamei…

Când mai eram pe la grătare cu gașca și îmi suna telefonul și lumea venea cu el la mine și îmi spunea „vezi că te sună… Ceaușeasca. Cine-i Ceușeasca?”. E maică-mea, pentru că este un  fel de Elena Ceaușescu, este foarte strictă”, a declarat Diana Enache.