Secretarul General al PSD, Mihai Fifor, s-a referit, vineri, la Vaslui, la acuzaţiile aduse de partenerii de coaliţie că PSD ar fi făcut un „blat” cu Klaus Iohannis prin desemnarea Vioricăi Dăncilă prezidenţiabil al partidului. Fifor a comparat situaţia cu Bătălia de la Podul Înalt, între armata lui Ştefan cel Mare şi oastea otomană a lui Suleiman Paşa.

„Cum ar fi să vezi vasluienii că se aliniau în spatele lui Suleiman şi se duceau să se bată pentru Suleiman împotriva lui Ştefan cel Mare. Cam aşa ar fi şi acum, să ne pomenim că ne aliniem în spatele lui Iohannis să ne batem cu premierul României. Nici măcar cei care au lansat prostia asta nu cred că sunt foarte convinşi de ce au spus, dar în toată această perioadă o să avem parte de tot felul de glumiţe de genul acesta.”, a declarat Mihai Fifor.

Citeste si...
Klaus Iohannis și șeful ANI, Horia Georgescu, reacționează.

Secretarul General al PSD s-a arătat încrezător că social democraţii vor câştiga această „bătălie”.

„Ne-am propus să câştigăm alegerile pentru preşedinţia României, cred că o merităm, cred că Partidul Social Democrat, după foarte multă vreme, merită acest lucru.”, a spus Fifor.

Mihai Fifor participă alături de Viorica Dăncilă într-un turneu în filialele din Moldova. Liderii PSD vor merge la finalul acestei săptămâni şi în Vrancea şi Bacău.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.