Fostul ministru al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, susține că nu se pot lua măsuri în minister pentru că președintele Klaus Iohannis a blocat Guvernul. Acesta a transmis un mesaj pe Facebook, în contextul crimei din județul Dâmbovița, în care scrie că sistemul nu poate fi reformat pentru că nu se află în funcție un ministru al Internelor.

„La sfârșitul săptămânii trecute s-a produs o nouă tragedie – o altă fetita, de această dată din Dâmbovița, a fost victima unei crime oribile. Iar asta în timp ce Ministerul Afacerilor Interne rămâne blocat la vârf, neexistând nici măcar un ministru interimar care să conducă sistemul și să coordoneze lupta zilnică a polițiștilor cu criminalii și infractorii”, scrie Mihai Fifor.

Secretarul General al PSD îl atacă pe președintele Klaus Iohannis și susține că din cauza acestuia nu se pot reforma „sisteme vechi”.

Citeste si...
Iohannis: Revizuirea Constituției trebuie facută responsabil

„Din cauza dumneavoastră, prin blocarea interimatelor, în disprețul Constituției, nu se pot reforma sisteme vechi și cu probleme de zeci de ani. În acest timp mor oameni, iar PNL la comanda dumneavoastră politizează astfel de situații pentru că așa v-ați obișuit să faceți audiență – pe suferința oamenilor”, a mai scris Fifor.

Fostul ministru al Internelor face apel la toate partidele politice „să se aplece serios asupra măsurilor care pot schimba cu adevărat ordinea și siguranța”.

„Poate ar trebuie să vedem cum putem apăra România de acești monștri care iată, unii trăiesc la noi în țară, dar alții vin chiar din afară, din țări cu pretenții față de securitatea cetățenilor în spațiul european.”, încheie Fifor.

ministerul de interne, klaus iohannis , mihai fifor , crima dambovita, olandez ,crima dambovita