Pentru Anamaria Prodan copiii sunt cei mai importanți, fapt pentru care lunar investește zeci de mii de euro în ei și viitorul lor.

Ambele fete ale Anei studiază în străinătate la facultăţi de top. Sarah studiază în America, iar Rebecca în Milano. Anamaria Prodan Reghecampf este foarte atentă cu copiii săi.

Rebecca, fata cea mare a vedetei, a dezvăluit câţi bani le dă mama lor. Tânăra a dat-o de gol pe Anamaria Prodan.

La un moment dat, Anamaria Prodan Reghecampf a declarat că le dă salariu fiicelor sale, cam 1000 de dolari pe lună. Ei bine, adevărul este altul. Rebecca, fiica cea mare a vedetei, a mărturisit într-un interviu că mama ei a inventat de o sumă de bani şi că le dă bani de fiecare dată când au nevoie.

„Nu, mama a inventat o sumă. Să nu o credeţi! Nu există. Adică dacă avem nevoie ne dă. Mie nu îmi place să zic”, a declarat Rebecca.

Citeste si...
Florin Cîțu a anunțat: 'Veşti formidabil de bune din economia reală!'

“Eu le dau salarii fetelor mele. Uneia îi dădeam la început 500 de dolari, după ce au crescut le-am dat 1000 de dolari. Sara, cea mica, ea nu are timp să mănânce, ea strânge şi am înţeles că le dă banii surorilor. Cheltuie mulţi bani pe haine cea mare. E vina mea şi toată lumea îmi spune asta. Le-am spus fetelor să nu depindă de niciun bărbat. Nu vor avea nevoie să le cumpere nimeni haine şi pantofi. Pentru mine calitatea este importantă, nu fake-urile, a declarat Anamaria Prodan Reghecampf, potrivit Viva.

Rebecca locuieşte acum la Milano singură, acolo unde studiază. Chiria tinerei costă în jur de 3.500 de euro, pe lună.  Facultatea, pe an, la Milano costă 15.000 de euro