Marcel are 39 de ani şi este divorţat.  Uite ce sfaturi a primit acesta in vederea intemeierii unei noi familii

“Bună, Ioana! Mă numesc Marcel, am 39 de ani, sunt divorţat de trei ani şi tot încerc să-mi refac viaţa. Se pare că nu prea am noroc din cauză că în ziua de astăzi nu prea mai găseşti fete serioase, adică să le intereseze persoana ta, nu banii. Recunosc că am o situaţie financiară bună, am o afacere care merge destul de bine. Am muncit de mic, ca să am tot ce-mi trebuie. Am nevoie de o fată simplă, o fată care să mă iubească pentru ceea ce sunt şi nu pentru banii mei. Crezi că o voi găsi vreodată? Ce aş putea să fac în situaţia asta?”

Dragă Marcel, din ce în ce mai des primesc pe adresa redacţiei scrisori de la bărbaţi divorţaţi care îmi spun că vor să-şi refacă viaţa. Dar, din diferite motive, şansele sunt foarte mici.  
Într-adevăr, ai dreptate când spui că în ziua de astăzi este mai greu să ai o relaţie serioasă pe termen lung şi să ai încredere deplină în persoana de lângă tine. Din păcate, din ce în ce mai multe femei sunt interesate mai mult de partea financiară şi de confort decât de cea sentimentală. Dar, până la urmă, nu avem dreptul să judecăm pe nimeni, fiecare îşi trăieşte viaţa după propriile principii. Din ceea ce mi-ai scris, reiese faptul că şi tu întâmpini aceleaşi probleme.

Citeste si...
Femeile moderne preferă tehnologia şi somnul în locul sexului

54-sex-14309312_l

Întâlneşti doar fete care sunt interesate mai mult de banii tăi decât de persoana ta. Stau să mă gândesc că poate, şi tu, prin atitudinea ta atragi genul acesta de femei, în sensul că încerci să ieşi în evidenţă prin faptul că ai o situaţie financiară bună. Sfatul meu este să încerci pe cât posibil să nu mergi pe principiul că toate femeile sunt la fel şi vor doar bărbaţi cu bani. Important este să nu fii dezamăgit şi cred că ai toate şansele ca într-o zi să întâlneşti persoana potrivită lângă care să-ţi petreci frumos viaţa. Iar pentru asta trebuie să ieşi mai des în lume. Doar nu crezi că o să-ţi bată la uşă o femeie minunată şi să-ţi spună că eşti bărbatul vieţii ei. Ieşi în cluburi, la restaurante, în locuri unde să socializezi şi, nu în ultimul rând, fă-ţi un cont pe o reţea de socializare.