Şefa organizaţiei de femei a PDL Brăila, Livia Teodor, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că a trecut la PMP cu 100 de membre, respectiv 30-40% din componenţa organizaţiei municipale de femei.

udrea_blaga_23182800_17869800

‘Împreună cu mine, 30-40% din Organizaţia Municipală de Femei a PDL Brăila s-a înscris în PMP. Am preluat conducerea Organizaţiei de Femei în ianuarie 2014 şi am format o organizaţie care a depăşit 300 de membri activi. Din cele 300, astăzi 100 sunt înscrise, efectiv, în PMP. Am plecat pentru că nu ne mai regăsim în noul PNL. Eu sunt pedelistă veche şi nu mă regăsesc în noua structură’, a spus Livia Teodor, scrie Agerpres.

Preşedintele PMP Brăila, Viorel Botea, a declarat că Livia Teodor va ocupa funcţia de preşedinte interimar al Organizaţiei Municipale de Femei a filialei.

Prim-vicepreşedintele organizaţiei municipale a PDL Brăila, Pandele Roman, a declarat, joia trecută, într-o conferinţă de presă, că a trecut la PMP împreună cu alţi 200 de membri ai filialei, respectiv 80% din organizaţia municipală democrat-liberală.

Preşedintele PDL Brăila, deputatul Alexandru Nazare, a transmis ulterior un comunicat de presă în care a contrazis informaţiile conform cărora Organizaţia Municipală a PDL Brăila s-ar fi înscris în PMP. În contextul mutaţiilor politice, şi Organizaţia de Tineret a Partidului Democrat Liberal Brăila a transmis un comunicat de presă în care precizează că ‘nu a fost afectată de migraţia către alte formaţiuni politice’.

Citeste si...  Statutul partidului rezultat din fuziunea PNL-PDL a fost finalizat. Marţi se ia decizia politică