Kayleigh Morgan credea că a scăpat pentru totdeauna de agresorul sau, un individ care a ţinut-o captivă timp de 14 ore într-un resort din Corfu, unde tânăra a fost bătută și violată. 

Femeie bătută și violată, în Corfu, a aflat, că agresorul a fost pus în libertate

Femeia a fost bătută şi violată de numeroase ori, iar agresorul, prins după 18 zile, a fost condamnat la 52 de ani de inchisore. Acum, Kayleigh a aflat că individul condamnat pentru mai multe violuri a fost eliberat după doar 7 ani de închisoare. Femeia vrea să afle cum a fost posibil aşa ceva şi de ce autorităţile elene nu au anunţat-o de această decizie.

Femeie bătută și violată, în Corfu, a aflat, că agresorul a fost pus în libertate

“Vreau o explicaţie. Nu cred că s-a schimbat atât de mult încât să fie eliberat după 7 ani de detenţie. Un monstru că el nu poate să se schimbe. Sunt îngrozită de ceea ce ar putea să facă şi altor femei. Când a fost condamnat, judecătorul a venit în faţa noastră, a victimelor, şi şi-a cerut iertare în numele poporului grec pentru trauma suferită şi ne-a garantat că nu îl vom mai vedea în libertate pe agresor”, a povestit femeia din Marea Britanie.

Citeste si...
Schimburi de replici acide între Tsipras şi liderii Parlamentului European

Autorităţile din Grecia nu au considerat că trebuie să mă anunţe. Am fost una dintre cele 4 victime abuzate de individ. Am trăit 14 ore de teroare. Îmi aduc aminte acele ore ca şi cum s-ar fi întâmplat ieri. M-a lovit cu putere, după care m-a tras într-o zonă izolată. M-a violat ore în şir şi m-a bătut cu bestialitate.
M-a lăsat să plec la un moment dat, mi-a dat 10 euro şi mi-a spus să merg la spital pentru a îmi trata rănile”, a mai spus victima.

Autorităţile din Grecia au refuzat să comenteze subiectul.