O femeie din Marea Britanie a fost arestată în Dubai după ce a consumat un singur pahar de vin într-un zbor din Londra spre Emiratele Arabe, informează Daily Mail. Paharul de vin roşu i-a fost oferit gratuit în timpul zborului de către personalul de la bord.

Ellie Holman (44 de ani) a fost arestată în Aeroportul Internaţional Dubai de ofiţerii de la imigrări pentru că a băut un pahar de vin roşu în timp ce îşi lua prânzul în avion.

Femeia povesteşte că, la sosire, un ofiţer de la imigrări i-a spus să îşi cumpere un bilet de întoarcere spre Londra pentru că viza ei era expirată. Apoi ofiţerul a întrebat-o dacă a consumat alcool, menţionând că este interzis consumul sau deţinerea de alcool în Emiratele Arabe.

”I-am spus că am băut un singur pahar de vin roşu pentru că mi-a fost oferit gratis în timpul zborului de către personalul de la bord”,a declarat femeia celor de la Daily Mail.

Citeste si...  Asta fiță! Pantofi de 17 milioane de dolari, creați de o româncă și expuși la Burj Al Arab

Ofiţerul a condus-o pe Ellie Holman, care era împreună cu fiica sa în vârstă de 4 ani, la o celulă din aeroport. Femeia a încercat să filmeze o parte din incident cu telefonul, dar a fost oprită de poliţiştii înarmaţi, care într-un final i-au confiscat atât telefonul, cât şi paşaportul. Holman a fost apoi transportată la o secţie de Poliţie pentru etilotest.

La secţie, femeia şi copilul nu au fost lăsate să folosească toaletasă bea apă sau să mănânce şi au fost forţate să doarmă pe podea, a declarat Ellie.

”Fetiţa mea a fost nevoită să îşi facă nevoile pe podeaua din celulă. Nu am auzit-o niciodată plângând aşa”, povesteşte femeia.

Partenerul lui Ellie a fost lăsat să ia fetiţa acasă, dar nu i s-a permis să părăsească ţara împreună cu femeia, care a fost eliberată pe cauţiune trei zile mai târziu.

Foto: Hepta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.