O femeie care voia să călătorească din Craiova către Filiaşi cu un autoturism de ocazie a încremenit de frică, după ce şoferul i-a făcut avansuri şi i l-a adus în discuţie pe Gheorghe Dincă, suspectul în cazul crimei din Caracal.

Femeie agresată de un taximetrist

O femei s-a urcat în urmă cu o lună într-un taxi de ocazie, dorind să ajungă în localitatea Filiaşi. La scurt timp după ce a pornit maşina, şoferul a început să-i facă avansuri femeii care a înregistrat momentul cu telefonul.

Înregistrarea a fost făcvută publică recent de Avizier Filiaşi.

După ce a coborât din maşină, femeia nu a făcut plângere la poliţie, ci a distribuit în spaţiul public înregistrarea în care se aude bărbatul spunându-i să nu-i fie teamă, pentru că el nu este Dincă:

„Acuma, na! Cum crezi tu, cum vrei tu! Dar eu te rugai frumos, dacă mă înţelegi. Dacă vrei să mă înţelegi, mă înţelegi. Nu forţez nota, nu-ţi mai zic… Te iau în maşină, de ce nu, doamne fereşte. Dar nu-ţi mai zic, dacă tu mă refuzi aşa dintr-o dată, na!… Toate rămâneau între noi! Deci nu se auzea absolut nimic. Un lucru mascat, e mascat… Totuşi ai puteai să mă laşi că nu-ţi fac altceva. Doar te pup jos de două ori şi revenim.Şi în rest… nimic, nimic, nimic. Nu se întâmplă nimic. Nu-ţi fie frică, nu îţi fie teamă că nu sunt Dincă. Ai văzut la TV? Nu vrei tu să mă laşi să te pup şi eu de două ori?”, se aude spunând şoferul.

Citeste si...
Flagrant! Femeie prinsă in timp ce legaliza o diplomă de licentă care ar fi falsă

După ce a apărut în spaţiul public înregistrarea cu şoferul, poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz.

„Mă cutremură doar gândul că oricare dintre voi, puteţi fi în locul acestei persoane de sex feminin care a îndrăznit să urce în maşina unui astfel de obsedat. Da, se întâmplă în Filiaşi. Momentan nu putem divulga identitatea persoanelor aflate în maşină, până nu vom primi acordul celei pe care o considerăm victimă. Al doilea Dincă?”, a scris Avizier Filiaşi pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.