Neymar și Najila Trindade au fost audiați de poliția din Rio de Janeiro, după ce tânăra l-a acuzat de viol pe starul lui PSG. Brazilianca ar fi urmat să le dea anchetatorilor o înregistrare video de şapte minute pe care a făcut-o a doua zi, 16 mai, după întâlnirea cu Neymar. Câteva secvențe din acel clip au circulat pe internet în ultimele zile.

Câteva secvențe din acel clip au circulat pe internet cu Neymar și Najila Trindade. La poliţie, presupusa victimă a explicat că acea înregistrare era pe tableta ei, care i-a fost furată, luni, din propriul apartament. Potrivit avocatului Danilo Garcia de Andrade, înregistrarea respectivă era esenţială pentru confirmarea violului la care a fost supusă clienta sa.

Najila Trindade, care nu a depus plângere pentru furt, susţine că i-au mai dispărut din apartament un ceas şi bani. La uşa locuinţei, poliţia nu a găsit decât ampentele ei şi ale menajerei.

După peste patru ore şi jumătate de audieri, tinerei i s-a făcut rău şi a fost dusă la spital pentur o cădere de tensiune.

Neymar, audiat și pentru publicarea unor fotografii intime cu Najla Trindade
Şi Neymar a dat declaraţii la poliţie, timp de aproape două ore, joi, la Rio de Janeiro, pentru un presupus delict cibernetic legat de scandalul acuzaţiei de viol la adresa sa. Avocata Maira Fernandes a declarat că fotbalistul a oferit toate clarificările necesare şi este liniştit.

Neymar a fost nevoit să dea declaraţii la secţia de combatere a criminalităţii informatice, după ce săptămâna trecută a prezentat, într-un filmuleţ postat pe reţelele de socializare, conversaţiile pe care le-a avut cu tânăra care îl acuză de viol şi agresiune, în care apar fotografii intime ale femeii, deşi acestea sunt uşor blurate.

După publicarea filmuleţului, eliminat imediat de Instagram pentru încălcarea regulilor reţelei de socializare, autorităţile au deschis o anchetă, deoarece în Brazilia este ilegală oferirea, distribuirea, transmiterea, vânzarea, publicarea sau dezvăluirea fotografiilor sau filmuleţelor cu conţinut sexual fără acordul persoanei din imagini. Pedeapsa pentru aceste delicte este de unul până la cinci ani de închisoare.

Neymar va trebui să se prezinte şi la o secţie de poliţie specializată în cazurile de violenţă împotriva femeilor, la Sao Paulo, unde a fost depusă plângerea.

Neymar, acuzat de viol de Najila Trindade | De unde a plecat totul
Najila Trindade a depus o plângere pentru viol împotriva lui Neymar, la un tribunal din Sao Paulo, acuzându-l pe jucător că a abuzat-o sexual într-un hotel din Paris, pe 15 mai. El se declară nevinovat şi susţine că a căzut într-o „capcană”.

Citeste si...  BREAKING: Dăncilă l-a demis pe Remus Borza, consilierul său, pe care îl numise în funcție zilele trecute

„A fost o agresiune şi un viol”, a afirmat ea. Trindade l-a acuzat pe Neymar că a fost „agresiv” şi că a folosit „forţa pentru a întreţine o relaţie sexuală” fără consimţământul său, într-un hotel din Paris.

Starul brazilian ar fi întâlnit-o pe femeie prin Instagram. Tânăra s-a deplasat în Franţa pentru a se întâlni cu fotbalistul. Ea a fost cazată în hotelul Sofitel Paris Arc Du Triomphe. Pe 15 mai, în jurul orei 20.00, jucătorul ar fi venit beat la hotel şi, după un timp în care cei doi au fost afectuoși, Neymar ar fi devenit violent şi ar fi violat-o pe femeie. Tânăra susține că a revenit în Brazilia pe 17 mai, că era foarte afectată şi i-a fost teamă să depună plângere imediat.

În declarațiile date după ce a depus plângerea, Najila Trindade a povestit cum s-a ajuns la scena presupusului viol: „Când l-am întrebat dacă are prezervativ, a spus că nu. Așa că i-am zis că nimic nu se va ântâmpla între noi, pentru că nu se poate. El nu a spus nimic. Am continuat, m-a întors cu spatele, s-a întâmplat actul, iar eu îi spuneam să se oprească. În timpul actului, mă lovea. Totul a fost foarte rapid, iar apoi a plecat. Asta s-a întâmplat!”, a afirmat brazilianca.

Potrivit site-ului UOL, care a dezvăluit acest caz, femeia nu prezintă leziuni genitale, conform unui nou examen medical, cerut de poliţie după depunerea plângerii.

Filmulețul apărut pe internet cu Neymar și Najila Trindade
Pe internet a apărut un filmuleț de câteva secunde cu imagini din camera de hotel, unde Najila Trindade l-a așteptat pe fotbalist a doua seară după presupusul viol. În filmare se poate auzi cu Neymar strigă „Nu, nu, nu, nu, nu mă lovi!”, după care femeia spune: „Nu? Atunci o să mă lovești tu pe mine? O să mă lovești?”.

Ulterior, Najila se aude țipând: „Dar te voi lovi eu pe tine! Știi de ce o să te lovesc? Știi de ce? Știi de ce? Pentru că m-ai agresat ieri! M-ai lăsat aici singură!”.

În imagini se mai poate observa cum tânăra îl agresează pe fotbalist, care, la rândul său, o lovește cu piciorul peste față.

neymar , najila trindade mendes de souza , viol neymar,