Fostul jurnalist Felix Rache, fost consilier al premierului Mihai Tudose, reacţionează la atacul lansat de Liviu Dragnea la adresa Pro România. După ce liderul PSD a avut parte de contestatari şi în Caraş-Severin, Rache recurge la o serie de remarci sarcastice.

„Liviu Dragnea si-a făcut curaj sa iasă din bârlog, ca sa ajungă prin organizațiile unde credea ca n-o sa fie fluierat. Doar ca l-a fluierat cineva pana și la Madrid.

Probabil de asta ii place in Brazilia: pe plaja lumea fluiera după fete, nu după bărbați.

Greu de găsit un loc in România in care Dragnea sa aibă liniște când trece strada. Poate doar dacă îl trece Irina, oamenii sunt mai îngăduitori. Ce poti sa zici când vezi o tânăra ca ajuta un bătrânel sa traverseze.

Citeste si...  Scenariu: Dan Nica l-a trădat pe Dragnea pentru Codruta

Daca ar primi un ban pentru fiecare fluierătura, Dragnea ar fi cel mai bogat om din țara.

In orice caz, nu exista primar in România care sa vrea sa stea pe afișe cu Dragnea și Dancila. Pierde primăria și dintr- un singur tur, nu mai e nevoie de doua tururi de scrutin.Astazi, l-a Reșița, l-a întâmpinat lumea cu rahat, iar el s-a suparat. Frumos era sa spună multumesc si ca îl mănâncă mai târziu”, scrie Felix Rache pe Facebook.

Liviu Dragnea a declarat, sâmbătă la Reșita, că Ion Mocioalcă care a demisionat pentru a se duce la Pro România nu se simte confortabil acolo, precizând că se va ocupa de cei care au plecat din PSD și „o să vorbim despre câți masoni, securiști sunt în acel partid”.