Patronul Milsami Orhei este meciul care deschide drumul european din acest an al roș-albaștrilor. Pe lângă cotele jucătorilor, FCSB pornește mare favorită și prin prisma problemelor de la clubul din Moldova.

Conform jurnalistului Sandu Grecu, jucătorii nu și-au mai primit salariile de 3 luni, iar patronul Ilan Șor este dat dispărut.

„Patronul Ilan Șor a fugit din Moldova și a fost condamnat în lipsă la șapte ani de închisoare pentru că a furat din trei bănci trei miliarde de dolari. În 2015 devenise primar în Orhei, după ce echipa, cu el la comandă, câștigase campionatul. Ce a urmat? A încasat miliarde de dolari din bănci prin credite obținute cu garanții false. A girat și stâlpii de lumină de pe străzile din oraș!”, a afirmat Grecu, potrivit celor de la Gazeta Sporturilor.

Chiar dacă Milsami are un buget anual de un milion de euro, există datorii către jucători ce datează de acum patru ani, atunci când formația din Orhei reușea să câștige singurul titlu din istorie.

Citeste si...  Iată ce face Djokovic, la nervi, dupa ce a pierdut la Roland Garros

Cine este Milsami Orhei, adversara FCSB din Europa League
Fosta echipă a lui Ştefan Stoica a terminat campionatul pe locul secund, la 18 puncte în spatele lui Sheriff şi e în prezent antrenată de Veaceslav Rusnac.

Echipa are în palmares un singur titlu în Moldova (2014-2015) şi două Cupe (2011-2012 şi 2017-2018). În 2015, Milsami reușea o performanță fantastică și elimina Ludogorets din turul doi preliminar al UEFA Champions League.

Milsami a fost fondată în 2005 şi joacă acasă pe Complexul Sportiv Raional, un stadion cu doar 2539 locuri.
Culorile lui Milsami sunt roşu şi alb, echipa fiind supranumită „vulturii roşii.