Fotbaliștii echipei FCSB Ovidiu Popescu, Andrei Miron, Iulian Cristea, Valentin Crețu și Andrei Pandele au fost depistați pozitivi la ultimele teste efectuate în cursul zilei de 9 octombrie.

Toți jucătorii de la FCSB au fost testați, vineri, pentru ca oficialii grupării roș-albastre să afle dacă mai există cazuri de COVID-19, toate acestea după ce Alexandru Pandea fusese despitat pozitiv cu două zile înainte, informație dezvăluită de ProSport.

Surprinzător este faptul că Ovidiu Popescu, Andrei Miron, Iulian Cristea, Valentin Crețu și Andrei Pandele abia s-au vindecat de COVID-19 în urmă cu aproape două săptămâni, după ce au fost depistați pozitiv și săptămâna în care a avut loc partida cu Backa Topola din turul 2 preliminar al Europa League.

Iulian Cristea, despre prima perioadă în care a avut COVID-19
Iulian Cristea, unul dintre jucătorii de la FCSB care au fost depistați pozitiv cu noul COVID-19 pentru a doua oară, vorbea pe 3 octombrie despre perioada dificilă prin care a trecut din cauza virusului asiatic.

„Ne bucurăm că am trecut peste aceste momente grele. A fost o periodă grea, dar nu zic că a fost o minune. Eu am stat 16 zile în carantină. Am fost singurul care a stat atât, dar am trecut peste. Am avut inimă, am arătat că suntem o echipă şi un grup unit”, spunea Iulian Cristea, după meciul jucat de FCSB cu Dinamo, scor 3-2, atunci când a reușit să își treacă numele pe tabela de marcaj.

Prima reacție a lui Meme Stoica, după ce s-a vindecat de COVID-19
Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a anunțat, pe 22 septembrie, că „s-a întors”, după ce s-a vindecat de COVID -19. „Meme” spunea că va sta fără mască doar în mașină!

„BACK! DOAR în mașină fără mască ”, a anunțat oficialul FCSB, atunci, pe Facebook. Mihai Stoica a fost infectat cu noul coronavirus, la mijlocul lunii septembrie, alături de mai mulți jucători ai clubului, acolo unde este un adevărat focar de Covid-19.

Cel mai negru bilanț de la începutul pandemiei: 3.517 cazuri noi de COVID-19 în ultimele 24 de ore. Cifra deceselor și a pacienților de la ATI a explodat
Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, sâmbătă, un nou record negativ în ceea ce privește numărul de noi infectări cu coronavirus în ultimele 24 de ore. Astfel, astăzi avem 3.517 cazuri noi de infecție cu COVID și 59 de decese.

De asemenea, au fost înregistrate 59 de decese noi, 517 pozitivi la retestare și 629 pacienti la ATI.

Până astăzi, 10 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 152.403 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 116.628 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 3.517 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.


Citeste si...
Problema cu marca Steaua, aproape rezolvată