FC Dinamo a anunţat, miercuri, pe site-ul oficial, că i-a achiziţionat pe jucătorii Elvis Kabashi şi Facundo Mallo, informează News.ro.

FC Dinamo face schimbări: Mijlocaşul albanez Elvis Kabashi, născut în februarie 1994, şi-a început cariera la Academia de juniori a clubului Empoli şi a făcut pasul, la 18 ani, la campioana Italiei, Juventus Torino. A fost rezervă într-un singur meci pentru Juventus, în partida de campionat cu Udinese, scor 4-0 pentru torinezi pe 19 ianuarie 2013. A evoluat apoi, împrumutat de Juventus, pentru Pescara (2013-2014), Den Bosch (2014-2015) şi Pontedera (2015-2017). În ultimii doi ani, Elvis Kabashi a jucat în Serie C, a treia ligă a fotbalului italian, pentru Viterbese şi Livorno.

Citeste si...  Deputaţii au decis noi reguli pentru utilizarea radarelor

Kabashi va purta la Dinamo tricoul cu numărul 8.

Fundaşul central Facundo Mallo, fost component al reprezentativei sub 20 de ani a statului Uruguay, a jucat ultima dată pentru Club Atletico Torque, în prima ligă uruguayană. Anterior, el a jucat la Liverpool Montevideo.

Mallo a efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală şi a intrat în programul de pregătire al echipei din Ştefan cel Mare. Jucătorul va evolua cu numărul 26 la Dinamo, transferul fiind înregistrat la Liga Profesionistă de Fotbal.