FC Dinamo a anunţat, joi, că atacantul Gabriel Răducan a fost tratat la spitalul Acibadem Altunizade de către specialistul în ortopedie şi traumatologie, Conf. Univ. Dr. Barış Kocaoğlu, informează News.ro.

Gară, flacari!, unde, intamplat, nenorocirea, a fost tratat la spitalul Acibadem Altunizade de către specialistul în ortopedie şi traumatologie, Conf. Univ. Dr. Barış Kocaoğlu, informează News.ro.

„A fost efectuată implantarea celulelor stem în cartilajul genunchiului drept. Procedura a fost efectuată cu succes. Fotbalistul va continua fizioterapia şi reabilitarea timp de 3 luni, după care se va putea întoarce pe teren”, se arată într-un comunicat de presă al Acibadem, citat de FC Dinamo.

Răducan a jucat 12 minute pentru Dinamo în acest sezon competiţional, în meciul din Liga I cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 0-0 pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, când l-a înlocuit pe Daniel Popa în minutul 78.

Citeste si...  Întâlnirea de aseară Dinamo - Sănătatea Cluj s-a terminat 4-0

La 7 noiembrie, Gabriel Răducan a împlinit 18 ani. Atacantul este golgeterul echipei sub 19 ani din cadrul clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare, aflată pe primul loc în Liga Elitelor U19.