FC Barcelona, ar putea fi eliminată din competiție  Presa din Spania notează că liderul din La Liga, FC Barcelona, ar putea fi eliminată din competiția pe care a câștigat-o în ultimii patru ani, Cupa Regelui.

Potrivit jurnaliștilor iberici, tehnicianul Ernesto Valverde nu trebuia să îl foloseasca în primul 11 pe fundașul de 19 ani de la echipa a doua, Juan Brandariz (Chumi), în meciul jucat în fața celor de la Levante. Apărătorul era suspendat de la Barcelona B, iar conform regulamentului competiției, un jucător suspendat nu poate evolua nici pentru prima, nici pentru echipa secundă a clubului decât după ce-i expiră perioada de suspendare.

Sport.es scrie că oficialii clubului catalan neagă că ar fi comis o ilegalitate, invocând punctul 28 din regulamentul Federației Spaniole de fotbal, adăugat în luna noiembrie din 2018. Articolul 28 notează că sancțiunile primite de un jucător sunt legate strict de competiția în care le-a primit, fapt care o salvează pe Barcelona de o eventuală eliminare din competiție.

Citeste si...
În mai puțin de un an, Primăria Capitalei a consolidat și reabilitat mai multe imobile decât în ultimii 30 de ani

În prima manșă, Barcelona a pierdut cu scorul de 2-1 în fața lui Levante, fără Lionel Messi, Luis Suarez și alte nume grele în componența echipei. Returul se joacă joi seară, 17 ianuarie, de la ora 22:30.

Real Madrid, eliminată din competiție dintr-un motiv asemănător în 2015

Federația Spaniolă de Fotbal a eliminat-o pe Real Madrid din cupă după ce l-a folosit pe Denis Cheryshev în meciul contra lui Cadiz, din 16-imile de finală ale competiției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.