Simona Halep a fost desemnată jucătoarea anului 2019 la Gala Tenisului Românesc, Simo la final, locul 4 mondial a solicitat o poză pe scenă, alături de nume grele din tenisul românesc. Înainte de realizarea fotografiei, Simona i-a cerut și lui Toni Iuruc, partenerul ei, să vină lângă ea.

Halep a ținut un discurs după trofeul primit la Gala Tenisului Românesc 2019, după care i-a chemat pe scenă pe Florin Segărceanu, Răzvan Itu, Adrian Marcu, George Cosac, Alina Tecșor, Teo Cercel și Artemon Apostu-Efremov. Înainte de poză, Simona și-a adus aminte și de partenerul ei, Toni Iuruc: „Și încă o persoană specială pentru mine. Toni, poți să vii, te rog?”. Cei din sală l-au aplaudat pe Toni Iuruc, în timp ce urca pe scenă.

Citeste si...
Theresa May soarta Brexitului este mai incert ca niciodată

Simona Halep a confirmat relația sa cu Toni Iuruc în luna august: „Este un lucru normal la vârsta aceasta și consider că presa ar trebui să fie mai discretă din punctul acesta de vedere. Am și eu nevoie de intimitate. Este un lucru normal și, așa cum toată lumea are parte de o relație, așa am și eu”, a spus Halep.