Fostul iubit al mamei sale afirmă că Nidia i-a făcut sex oral când era drogată

nidia-moculescu

Nidia Moculescu reacţionează dur după ce fostul iubit al mamei sale, Mariana Moculescu, a afirmat că tânăra i-a făcut sex oral când era drogată.

Fiica celebrului compozitor Horia Moculescu s-a văzut implicată într-un scandal de proporţii. Fostul amorez al mamei ei, Cristi Marin, a făcut dezvăluiri incendiare despre tânără. Acesta a afirmat că Nidia i-a oferit o paridă de sex oral, în schimbul acesteia primind suma de 200 de lei, pe care i-ar fi consumat pe droguri.

nidia moculescu

„Să demonstreze că, într-adevăr, aşa am făcut! Poate să insiste cu acuzaţiile, că mă duc cu el direct la tribunal şi dacă tribunalul de la noi din ţară nu-mi ajunge, mă duc şi la CEDO (Curtea Europeană a Drepturilor Omului – n.r.).

M-a deranjat doar că l-a jignit pe tata, că despre mine poate să spună că am supt câte şi mai câte, că sunt femeie. Cine este el să mă judece?! Mă acuză de prostituţie, ceea ce e penal, nu mai scapă doar cu amendă. Şi atunci va trebui să vină să-şi ceară scuze sau să demonstreze că nu e în deplinătatea facultăţilor mintale”.

 

 

Citeste si...  Mihaela Rădulescu, diva care se bate cu paparazzii