În martie 2015, George Motoi se stingea din viață la vârsta de 79 de ani. Fiica acestuia și a Cezarei Dafinescu, prima soție a actorului, a fost cea care a făcut publică nefericita veste. Toată lumea se aștepta ca Raluca să fie cea care va moșteni averea tatălui său, însă judecătorii au decis altfel.

Pentru că la vremea respectivă, George Motoi avea o soție, pe actrița Giliola Motoi, aceasta a dat-o în judecată pe fata soțului său, în februarie 2017, pentru moștenire. În luna iulie a anului trecut, Giliola a murit la doar 47 de ani și a fost înmormântată lângă bărbatul care i-a fost alături două decenii. Procesul cu Raluca nu a fost sistat, ci acțiunea în instanță a fost continuată de Rodica Coconcea, mama Giliolei.

Atunci s-a decis că Giliola este singura moștenitoare a averii, dar pentru că aceasta a murit, mama sa a obținut tot. În plus, Raluca este obligată să plătească Rodicăi Coconcea suma de 300 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată – onorariu avocat.

În joc nu a fost nici măcar locuința din București a regretatului actor, ci doar mai multe bunuri care se află în imbobil, după cum urmează: „un birou, o bibliotecă, trei fotolii, șase scaune, o masă și mobilierul de bucătărie, un frigider, un aragaz, o cameră de luat vederi, un DVD player, un televizor, tablouri, poze înrămate George Motoi, recuzită film personaj Lăpușneanu (coroană, sceptru și inel), tablouri cu timbre”, dar și drepturile de imagine și de autor și 4091 acțiuni. 

Citeste si...  Tragedie în ciclism. A decedat în timpul unei curse. Avea doar 22 de ani. Care a fost cauza morţii