Fantezii sexuale comune pe care sa le experimentezi in siguranta.
Cele mai populare fantezii includ masajele sexuale, sexul oral, sexul in trei, in public, cu un strain, filmari in timpul actului sexual si role play: sa domine sau sa fie dominat, dar exista milioane de fantezii sexuale diferite.

Sexul in trei se numara printre cele mai comune fantezii sexuale, dar asta nu inseamna ca nu trezeste si alte fantezii. Daca doriti sa experimentati acest lucru, este foarte important sa discutati care este nivelul de confort in care va aflati cu aceasta idee si care sunt limitele impuse. Pana la urma, un cuplu ar trebui sa-si creeze propriile reguli in jurul acestei experiente. De exemplu, fara penetrari, fara sarutari sau pur si simplu, cea de-a treia persoana nu poate ramane peste noapte.

Foarte multe persoane se gandesc la roleplay: sa domine in timpul actului sexual sau sa fie dominate, iar acest lucru poate trezi noi dimensiuni in intreaga activitate sexuala, mai ales in cea a cuplurilor. Cel mai important lucru este sa extinzi acea arie a increderii si a comunicarii, dar mai ales sa stabiliti cine ce rol primeste si daca va simtiti in regula cu asta.

Citeste si...  Cunoscutul artist Fuego: Statul acesta în casă, responsabil de altfel, trebuie să ne trezească la realitate

Un lucru este sigur: sexul in public este ilegal! Tocmai de aceea foarte multe persoane au aceasta fantezie, pentru ca le face placere sa incerce ceva ce nu le este permis, iar daca vrei sa faci sex in public, fa-o pe propriul risc si cat mai departe de ochii lumii. Poti alege sa pleci intr-o excursie cu cortul unde poti experimenta aceasta fantezie cat de mult doresti si, pe langa asta, o poti face fara sa te risti prea mult.

Romantic, senzual. Am putea spune ca aceasta este una dintre cele mai intalnite fantezii ale femeilor, mai ales ca acestea cosidera ca in timpul actului sexual barbatul trebuie sa vina cu un bagaj emotional imens. In general, femeilor le plac lucrurile deja aranjate care sa le exploateze senzualitatea emotional si intelectual inainte de a-si pierde controlul si sa devina un obiect al partenerului. Petreceti mai mult timp cunoscandu-va corpurile, jucandu-va, iar in felul acesta veti obtine amandoi mai multa placere si un orgasm pe cinste.