Tot mai multe persoane iau în considerare opţiunea de a avea un animal de companie. Chiar dacă se locuieşte la casă sau la bloc, a avea un animal de companie aduce nenumărate beneficii. Prietenul necuvântător îţi înveseleşte ziua, te iubeşte necondiţionat, te apără şi te ajută să te mai eliberezi de stres.

Grijă pentru animalul tău de companie

Compania unui necuvântător nu trebuie însă privită doar prin prisma divertismentului şi beneficiilor asociate. Câinele, pisica, papagalul, hamsterul sau orice alt animal devine un membru al familiei, pentru care fiecare din casă are anumite responsabilităţi. De la hrană până la plimbări, de la îngrijire până la joacă se ajunge din păcate şi la situaţii în care sănătatea animalului de companie este afectată. Fie contactează viruşi sau boli de la alte animale, fie are o predispoziţie pentru anumite alergii, fie sunt unele probleme specifice rasei din care face parte – oricare ar fi situaţia animalul de companie trebuie îngrijit şi din acest punct de vedere.

Responsabilitatea asociată cu a avea un animal de companie nu trebuie ignorată. Din acest motiv clinicile veterinare vin în ajutorul stăpânilor, oferind servicii complete pentru ca sănătatea şi îngrijirea animalului de companie să devină o misiune îndeplinită. Fan Vet – clinică veterinară specializată – a fost înfiinţată exact pentru a îndeplini misiunea îngrijirii animalelor de companie, cu pasiune şi dedicare.

De multe ori starea de sănătate şi chiar viaţa prietenilor necuvântători depinde de deciziile stăpânilor. Bolile, alergiile, microbii sau viruşii contactaţi de la alte animale sau predispoziţiile genetice la anumite boli afectează starea de sănătate a animalelor de companie, iar prevenirea şi tratarea tuturor afecţiunilor devine o prioritate. Chiar pe www.fanvet.ro pot fi verificate toate serviciile oferite pentru întreţinerea aspectului şi sănătăţii prietenilor noştri necuvântători.

Din pasiune şi dedicare pentru îngrijirea animalelor, profesioniştii clinicii Fan Vet oferă servicii veterinare de înaltă clasă cu ajutorul dotărilor şi aparaturii specializate. De la aparate pentru radiologie şi ecografie necesare pentru depistarea eventualelor afecţiuni şi până la aparatura destinată analizelor, întreaga echipare precum şi personalul dedicat contribuie la aspectul foarte important al îngrijirii animalelor de companie. Oncologie, neurologie, ecografie, medicină internă şi chirurgie sunt doar câteva dintre specializările clinicii Fan Vet, pentru prevenirea şi tratarea cu succes a oricăror boli ar putea apărea la animale.

Îngrijirea înseamnă şi păstrarea igienei, deparazitarea, vaccinarea şi cosmetizarea animalului, tot ceea ce ţine de spălare şi îngrijire corporală, iar aceste aspecte nu sunt ignorate deoarece problemele de sănătate pot să apară şi datorită acestor motive.

Dacă ceea ce ţine de îngrijire din partea stăpânilor se referă la alimentaţie, exerciţiu fizic şi dragoste faţă de prietenul necuvântător, când vine vorba de probleme de sănătate este necesară orientarea către o clinică veterinară specializată precum Fan Vet. Din grija pentru sănătatea necuvântătoarelor, muncind cu pasiune şi dedicare pentru ca orice animal de companie să nu întâmpine probleme, specialiştii clinicii vin cu soluţii complete. Serviciile medicale veterinare de top recomandă clinica, de la simpla parte de cosmetizare până la analize specializate, tratamente şi chiar intervenţii chirurgicale atât de necesare uneori. Misiunea de a preveni şi trata eventualele afecţiuni ale prietenilor noştri necuvântători este astfel îndeplinită cu succes.

Citeste si...  Taina fotografiei si ce trebuie sa stie mirii despre alegerea fotografului la nunta