Momente triste în familia lui Luiza Melencu, una dintre presupusele victime ale lui Gheorghe Dincă. Fata dispărută de 7 luni, care poartă şi numele Mihaela, a fost sărbătorită, vineri, de Sfinţii Mihail şi Gavril, în lipsă.

Rudele au pregătit un tort şi au invitat la Radomir, în casa unde adolescenta a locuit până în luna aprilie, când a dispărut fără urmă, prieteni şi colegi de-ai lui Luiza. Cu ochii în lacrimi, toţi au cântat „ La mulţi ani!”.

Rudele tinerei sunt convinse că aceasta trăieşte şi o aşteaptă să se întoarcă acasă.

„Mi-e greu să cred că nu e lângă noi. Asta îşi dorea cel mai mult. Să sperăm că de acolo de unde este face tot posibilul să scape. Dumnezeu o va ajuta! Sper ca instituţiile statului să-şi facă datoria după aceste schimbări, nu numai cereri, numai funcţii…Nu vrem decât să aflăm adevărul şi să ne dea fata înapoi. Atât”, a declarat Monica Melencu, mama Luizei Melencu

Citeste si...
Mirabela Dauer, victimă a viscolului

Luiza Melencu a dispărut în luna aprilie, din Caracal. Ultima dată ea a fost văzută urcându-se într-o maşină de ocazie. Ulterior, după ce o altă adolescentă din zonă, Alexandra Măceşeanu, a fost dată dispărută, ancheta deschisă a condus la Gheorghe Dincă, un bărbat din Caracal care făcea taximetrie ilegal. Acesta a mărturist că le-a omorât pe cele două fete. Ancheta în acest caz este încă în desfăşurare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.