Familia Bodnariu s-a luptat peste 8 luni de zile autoritățile norvegiene de la Bavernet, care le luaseră copiii. În cele din urmă familia Bodnariu a reușit să-și recupereze copiii iar acum au făcut o vizită în România.

Marius și Ruth, împreună cu cei cinci copii ai lor își petreac vacanța la București. Aceștia au mers la Biserica Filadelfia din Bucureşti, acolo unde fratele lui Marius, Daniel Bodnariu, este pastor.
”Mulţumim pentru că ne-aţi primit şi v-aţi rugat pentru noi. Ne bucurăm împreună că Dumnezeu răspunde. În caz că mai erau îndoieli, avem acelaşi Dumnezeu, care a făcut minuni în trecut şi mai face şi astăzi. Vă mulţumim că ne-aţi susţinut şi v-aţi pus încrederea în Domnul. Ne bucurăm împreună. Lupta încă nu s-a terminat, dar suntem convinşi şi deplin încredinţaţi că Dumnezeu va duce la bun sfârşit ce a început. Ne bucurăm că ni s-a făcut parte de harul Său”, a spus Marius Bodnariu, care cu greu și-a stăpânit lacrimile.

Citeste si...  Astăzi se discută repunerea în circuit a Arenei Naționale

Coşmarul familiei Bodnariu a început în luna noiembrie, când copiii au fost luaţi din familie în urma denunţului unei profesoare. Cei doi părinţi au avut un program de vizitare a copiilor foarte strict, iar pe fetele cele mari nu aveau voie să le vadă deloc, în timp ce pe bebeluşul de patru luni vedeau de două ori pe săptămână. Ceilalţi doi copii aveau voie să îşi vadă părinţii doar o dată pe săptămână.