Facebook lansează Town Hall, o facilitate prin care utilizatorii pot intra în contact cu reprezentanții guvernamentali și locali.

După postul de 6.000 de cuvinte prin care Mark Zuckerberg anunța direcțiile viitoare ale companiei sale, Facebook face un pas în zona politico-socială și lansează un instrument prin care încearcă să faciliteze utilizatorilor săi contactarea reprezentanților politici.

Noua facilitate le va permite utilizatorilor să-și găsească și să-și contacteze atât reprezentanții de la nivel central, cât și pe cei locali. În dreptul fiecărui reprezentant există două opțiuni: Follow, pentru a urmări postările viitoare și Contact, pentru a-i scrie oficialului vizat.

Cei prea puțin interesanți de politică și administrație, vor putea afla rapid prin intermediul noii facilități Facebook, cine sunt oficiali care îi reprezintă.

Pentru a avea acces la Town Hall, utilizatorii care nu și-au completat adresa în cadrul profilului personal, vor fi nevoiți să o facă acum. Doar pe baza acesteia Facebook va putea afișa lista reprezentanților oficiali.