Facebook ataca OLX cu o platforma proprie de vanzari cu amanuntul, aceasta fiind lansata in 17 tari europene in cursul acestei zile, cu posibilitate de extindere.
Facebook a anuntat in cursul acestei zile extinderea disponibilitatii platformei sale de vanzari in 17 tari europene, oferind practic o alternativa pentru binecunoscutul OLX.ro. Facebook a lansat initial marketplace-ul sau in SUA, Marea Britanie si alte cateva tari importante, insa incepand de astazi magazinul de vanzari online a fost extins in 17 tari europene pentru ca exista multa lume dispusa sa-l foloseasca.
Facebook a gandit acest magazin online pentru a le permite utilizatorilor sa vanda orice doresc prin publicarea de simple anunturi folosindu-si conturile existente in reteaua de socializare. Practic, oricine are un cont Facebook poate accesarea sectiunea marketplace din cadrul retelei si poate plasa orice fel de anunturi de vanzare de produse, impreuna cu poze dedicate si pretul pe care doreste sa-l primeasca.
Facebook ofera practic o optiune mult mai simpla decat in cazul OLX, de exemplu, pentru a vinde orice produse de care dorim sa scapam, dar deocamdata marketplace-ul nu este disponibil in Romania. El a fost totusi lansat astazi de catre Facebook in : Austria, Belgia, Cehia, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Ungaria, Irlanda, Italia, Luxembourg, Olanda, Norvegia, Portugalia, Spania, Suedia si Elvetia.

Citeste si...  Wikimedia dă în judecată NSA, pentru încălcarea unor drepturi constituţionale ale cetăţenilor