Utilizatorii de facebook au remarcat faptul că a apărut o eroare foarte gravă care poate afecta milioane de oameni. Un nou bug de Facebook afectează o parte a utilizatorilor reţelei sociale. De această dată, postările vechi ale acestora sunt readuse în actualitate de Facebook.

Un număr semnificativ de utilizatori, în special din SUA şi din Marea Britanie, se plâng că Facebook le republică, automat, postări mai vechi. Aceştia reclamă că poze, clipuri video şi link-uri postate în urmă cu mai mult timp au apărut din nou pe propriul timeline, dar, de data aceasta, sub o dată recentă. Problema nu este doar una care să-i deranjeze pe cei afectaţi de acest bug, ci are menirea de a aduce confuzie şi în rândul prietenilor acestora. Asta pentru că pe wall-ul lor apar, dintr-o dată, ştiri vechi.

O purtătoare de cuvânt a Facebook a declarat pentru Mashable că „investighează”, fără a furniza alte informaţii. Din cauza comportamentului similar, este posibil ca acest bug să aibă legătură cu facilitatea Year In Review – care readuce în actualitate postări din timpul anului care se încheie. Bug-ul vine la puţin timp după altă problemă care a creat nervozitate şi amuzament, după caz, în rândul utilizatorilor, mai multe persoane fiind declarate decedate, în mod eronat.