Cum câştigă o tânără 9.000 de dolari pe lună?!

bani calculator

O tânără din Coreea de Sud a găsit „reţeta” succesului: mănâncă în faţa calculatorului şi câştigă mii de dolari lunar. Oamenii sunt dispuşi să plătească doar pentru senzaţia că nu mănâncă singuri

O modă cel puțin bizară pare să aibă din ce în ce mai mulți adepți în Coreea de Sud: „voyerismul gastronomic”. Astfel, o femeie de 34 de ani a renunțat la cariera de consultant după ce a ajuns să câștige peste 9.000 de dolari pe lună mâncând în fața unui webcam, timp de trei ore pe zi.

Sub numele de „Diva”, Park Seo-yeon mănâncă, timp de aproape trei ore, în fața unei camere video, iar cei care o urmăresc vorbesc cu ea și îi trimit „baloane virtuale”, ce ulterior se transformă în bani, susțin jurnaliștii de la Reuters.

„Oamenii simt o plăcere vicioasă uitându-se la show-ul meu online atunci când nu pot mânca la fel de mult, sau nu vor să mânânce în timpul nopții sau sunt la dietă”, explică Park Seo-yeo succesul de care se bucură.

La rândul său, un fan al „Divei” spune că uitându-se la video stream-ul tinerei e ca și cum ar avea companie. „Am senzația că mâncăm împreună toată acea mâncare. Cred că acesta este scopul acestui show. Și probabil, le oferă o senzație de confort celor care mănâncă singuri”, explică Park Sun-Young, în vârstă de 26 de ani.

Potrivit jurnaliștilor de la Reuters, numărul persoanelor care care locuiesc singure este în creștere, iar în decurs de 15 ani, o treime din populația Coreii de Sud ar putea fi formată din asemenea persoane.

 

Citeste si...
ACCIDENT în Botoşani. Cinci poliţişti de frontieră au fost răniţi