Sore este spectaculoasă în noul videoclip. Aspiranta la titlul de divă în muzica românească, blonda Sore, a trecut prin transformări fabuloase pentru următorul ei videoclip. Recent ea a filmat pentru piesa „Bad Boy is Back”, interpretată împreună cu Dorian.

sore_0082Dar nu este vorba de Dorian Popa din LaLa Band, ci Dorian rapper-ul, un tânăr talentat care a lansat deja două piese de succes şi pregăteşte alte proiecte muzicale inedite. Aşa cum şi-a obişnuit fanii, Sore a filmat un videoclip incendiar şi nonconformist, în regia lui Iulian Moga!

sore_0353„«Bad Boy is Back» este deja al treilea clip la care colaborez cu Iulian, după «Different» şi «Beautiful life», şi ne înţelegem din ce în ce mai bine! Ca de fiecare data, a venit cu cele mai potrivite idei pentru acest videoclip”, a spus Sore.

sore_0630Însă „Bad Boy is Back” este primul clip de imagine al artistei, care arata maturizarea sa stilistică: Sore schimbă în clip cinci ţinute şi cinci coafuri, cu stiluri de machiaj diferite.

sore_0127Iar Sore arată excelent, chiar fabulos în diferitele creaţii ale stiliştilor. „Clipul mă va prezenta într-o lumină mai matură, însă cu aceeaşi energie şi culoare cu care mi-am obişnuit fanii”, a explicat Sore.

sore_0473Piesa „Bad Boy is Back” vorbeşte despre o poveste de dragoste neterminată, iar muzica şi textul sunt realizate de Sore şi de echipa HaHaHa Production, în principal de Smiley.

sore_0297“Sunt convinsă că multe fete se vor regăsi în această melodie, având în vedere că mereu există cineva special care ne-a rămas în minte. De asemenea, băieţii vor zâmbi cu gândul la acea fată pe care o vânează cu colţul ochiului”, a sugerat tânăra artistă.

Irina Ştefănescu

Citeste si...
Sore, videoclip nou cu o lună înainte de a naşte

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.