Explicație șocantă a faptului că au găsit-o abia la două zile de la dispariție pe copila din Dâmbovița toate detaliile despre crima din Dâmbovița, unul mi-a atras atenția. Și m-am gândit să-l împart cu voi.

Explicație șocantă a faptului că au găsit-o abia la două zile de la dispariție pe copila din Dâmbovița. Fetița a fost găsită pe un câmp, la aproximativ două zile de la dispariție. Și asta deși zona fusese cercetată din elicopter. Dar n-o văzuseră. De ce? Explică chiar Sorin Păun, inspector şef IPJ Dâmboviţa:

„A avut o folie, din cauza această nu a putut fi văzută, a fost acoperită cu o folie de plastic şi prin trecerea elicopterului a fost dezvelit şi a fost găsit de cei care erau în căutare.”
Ați înțeles, da? Corpul fusese înfășurat într-o folie de plastic. Și căutătorii trecuseră mai departe, ignorându-l.
V-ați întrebat de ce?
O să va spun eu, care merg des pe la țară și pe câmp:
Pentru că l-au confundat cu un GUNOI.
Și l-au confundat cu un gunoi pentru că țara românească e PLINĂ de gunoaie!
Nu mai sar în ochi. Nu mai sunt o excepție. Sunt parte a peisajului. Câmpurile sunt pline de pungi și plastice aduse de vânt. La ele se adaugă ce aruncă țăranii: saci de rafie în care au adus îngrășământ. Folii – metri întregi! – de la solarii. Bare și protecții de plastic de la mașini…
Câmpurile României, pădurile, luminișurile au ajuns, mai toate, depozite de gunoi. Și de-asta e foarte ușor să ascunzi un cadavru chiar sub ochii oamenilor!
În cazul din Dâmbovița, fetița a fost descoperită după ce, cel mai probabil, tot un elicopter (sau vântul) a desfăcut folia de plastic cu care era înfășurată.
Era însă târziu – principalul suspect plecase din țară cu o zi înainte!
Nu e doar asta. În cazul Dincă, sacii cu oase aruncați de el în pădure n-au atras atenția nimănui. De ce? Pentru că nu mai e nimic ANORMAL în asta.
Suntem o nație care-și bate joc de locul lăsat moștenire de strămoși că nimeni alta.
Dar nu mi-aș fi imaginat niciodată că vom ajunge o țară atât de murdară încât a găsi o fetiță moartă, lângă un sat, să devină o muncă de două zile…
O muncă în care ignori gunoiul, în căutarea unui trup.
Pentru uciderea fetiței avem un cerc de suspecți – din care unul e cel mai probabil autorul.
Pentru sufocarea României cu gunoi avem un cerc un pic mai larg.
Cam vreo 19 milioane.
Las la latitudinea comisiei de anchetă din conștiința fiecăruia dintre noi să împartă vinovăția: unii, autori. Alții, complici prin indiferență!
Eu pledez deja vinovat.

Citeste si...
Simona Halep, alături de Gareth Bale

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.