Multe dintre romancele dornice sa duca o viata lipsita de orice grija, dar si sa se distreze la maximum alaturi de milionarii arabi au parasit Romania si au ales sa se mute in Dubai. De cateva zile, insa, s-au intors insa catre romanii cu dare de mana.

Foste asistente TV, pseudomodele sau tinere carora le place distractia la maximum, au plecat in Emiratele Arabe cu dorinta de a da peste un fiu de seic care sa le scoata din saracie. Tinerele lucreaza in Dubai ca si cliente false, pe sume mult mai mari decat cele pe care le primeau in Romania. Totusi, de cateva zile, au fost nevoite sa revina pe meleaguri natale, fapt care nu le prea incanta.

Ramadanul le-a dat planurile peste cap
In frunte cu Marinela Avadani si Larisa Dragulescu, tinerele au parasit Dubaiul si au revenit la romanii cu dare de mana. Se pare, insa, ca nu si-au dorit enorm sa revina la vechile obiceiuri, insa au fost obligate de cultura si religia araba.

Mai precis, de luni va incepe Ramadanul, postul pentru musulmani, iar in aceasta perioada toti arabii se abtin de la orice tip de distractie. Asa ca, vrand-nevrand, tinerele si-au pierdut job-urile pentru care au plecat in Emiratele Arabe. Timp de o luna, tinerele sunt „blocate” in Romania, caci atat dureaza postul.

„S-au scos” cu sezonul estival

Totusi, fetele nu au de ce sa se planga. Ramadanul a cazut chiar in perioada estivala din Romania, asa ca si-au propus sa nu piarda vremea. Asa ca, nici nu au ajuns bine, ca au si pornit la „agatat”. Astfel, primul val de tinere care a parasit Dubaiul, in frunte cu Marinela Avadani si prietenele ei, a si inceput sa faca turul cluburilor din Capitala.

Asa cum era de asteptat, ele nu au iesit singure, ci impreuna cu doi, trei barbati potenti financiar, care sa le plateasca consumatia. In plus, au si testat piata pentru a face selectia posibililor barbati cu care sa se distreze pe litoralul romanesc. Intarziata este Rodica Miron, dar cel mai probabil ca si ea va veni in „vacanta”, in tara, saptamana viitoare.

Citeste si...
Bianca Dragusanu se ataca cand Anda Adam o vorbeste pe la spate