Alexandra, sexoasa fiica a lui Carmen Harra, a recunoscut recent ca este protagonista cel putin a unei inregistrari in care face sex cu iubitul ei.

Această prezentare necesită JavaScript.

De la aparitia in showbiz a Alexandrei Harra s-a tot zvonit in presa ca ar exista cel putin un sex-tape cu ea. Genul acesta de inregistrari, pe care cuplurile si le fac in intimitare, sunt o adevarata mina de aur pentru cei care intra in posesia lor daca personajele din filmare sunt célèbre. Super actori de la Hollywood au patit in trecut rusinea de a se vedea in astfel de ipostaze in presa de peste Ocean care plateste bani grei pentru astfel de subiecte.

Ei bine, cu o nonsalanta care nu poate decat sa te socheze, Alexandra Harra a confirmat recent existenta unui astfel de sex-tape, filmat cu telefonul: “Nu am nici o inhibitie in dormitor. Cata vreme imi place, sunt dispusa sa fac orice. Mi-ar placea foarte mult sa fac sex, undeva, in public, fara sa ma vada nimeni. Am incredere in partenerul meu, asa ca nu-mi pasa daca el filmeaza in momentele noastre intime. Daca asta ii place, de ce nu?”, a spus ea pentru revista Tabu.

Nonconformismul din dormitor nu pare sa se potriveasca deloc cu felul superbei tinere de a fi in viata de zi cu zi: “Eu, de fapt, sunt foarte timida si dulce. Am o personalitate delicata, rafinata, desi oamenii, in general, acorda mai multa atentie fundului meu decat felului meu de a fi sau inteligentei mele”.

Daca ar fi sa dam crezare celor spuse de Alexandra, aparitia in presa a sex-tape-lui cu ea si iubitul ei ar zgudui Hollywood-ul pentru ca partenerul ei este celebru. Fiica lui Carmen Harra nu vrea insa sa spuna despre cine e vorba: “Identitatea lui va ramane secreta panca cand va veni timpul potrivit. L-am intalnit la o petrecere vara trecuta si, desi este celebru, niciodata nu-mi daduse prin cap sa ma zbat in vreun fel sa il cunosc in persoana. Insa, din momentul in care privirea mea s-a oprit asupra lui, am stiut ca este ceva cu totul special legat de acest barbat”.

Citeste si...  Alexandra Harra, imagine pe placul domnilor.