Florin Bratua fost anunțat că NU mai este antrenorul lui Dinamo . Despărțirea se va oficializa în cursul acestei zile. Iar favoriții să-i ia locul sunt Bogdan Lobonț,Dan Alexa și Claudiu Niculescu. 

De ce e demis Bratu? Cele 3 înfrângeri consecutive din Liga 1, cu Craiova, scor 0-3, cu Astra, scor 1-2, și ultima contra lui Poli Iași, scor 0-1, i-au fost fatale. Ieșirea de la finalul partidei contra moldovenilor, în care l-a acuzat deschis pe Dan Nistor pentru situația de la echipă, ar fi pus capac.

Variantă BOMBĂ

Sursele GSP susțin că varianta pentru care insistă cel mai mult Ionuț Negoiță este un alt fost jucător de la Dinamo, Bogdan Lobonț, 40 de ani, care în prezent se află în staff-ul naționalei României și în cel al italienilor de la AS Roma. „Pisica” a recunoscut de curând că-și dorește o carieră în antrenorat.

Lobonț a evoluat de două ori sub culorile lui Dinamo, strângând 93 de apariții în poartă și având trecute în cont două campionate alături de „câini”. Lobonț are și avantajul că este foarte bine văzut de suporterii din Ștefan cel Mare. 

Citeste si...  Bucurestenii vor pute sa-si spuna public problemele

Giovanni vs Anamaria 

Alte două variante de înlocuire sunt Dan Alexa, actualmente la Dunărea Călărași și Claudiu Niculescu. Cei doi au susținere puternică și din afara clubului.

  • Pentru Alexa, 38 de ani, insistă Anamaria Prodan, impresar care și-a făcut din nou intrarea în anturajul dinamoviștilor;
  • Pentru Claudiu Niculescu, 42 de ani, vârf cu 7 trofee alături de dinamoviști, face lobby Ioan Becali.

Dacă Ionuț Negoiță nu se va înțelege cu următorul tehnician până la partida de marți, din Cupa României, contra celor de la Dacia Unirea Brăila, pe bancă va sta Iulian Mihăescu. 

Cine ar trebui să fie noul antrenor al lui Dinamo?