Exclusiv pentru exprespress
 
Elena Udrea a fost, este si va fi un om politic aflat mereu in atentia presei si o femeie care va starni mereu controverse, de tot felul, macar si pentru faptul ca arata foarte bine, se imbraca elegant si are mereu replici argumentate pentru orice intrebare.
elena-udrea
Elena Udrea reprezinta fara indoiala un personaj interesant fara de care viata politica ar fi cu siguranta mai „nesarata” iar stirile de presa mult mai lipsite de „picanterie”. Fie ca era in Parlament, fie ca a fost in penitenciar, fie ca merge la sectia de politie sa dea cu subsemnatul, fie ca se afiseaza cu noul iubit sau cu mama ei, blonda sexy din politica ramane un subiect de interes si o persoana pe care niciun jurnalist nu isi poate permite sa o intalneasca si sa rateze sansa de a-i adresa cateva intrebari.
 
 
 Declaraţie Elena Udrea
 
 – Se spune că doriţi să intraţi din nou în politica mare.
– Păi eu sunt deputat, cum să nu fiu în politică, Doamne iartă-mă! Eu sunt Elena Udrea, sunt în politica mare orice-ar fi, şi din puşcărie, şi liberă, oricum ar fi.
 
– V-aţi gândit la noi proiecte în vacanţa parlamentară?
Am dat astăzi declaraţie. Luaţi declaraţia de acolo, pentru că ce am spus la poliţie este valabil.
 
– Deci nu vreţi să-mi spuneţi…
Nu că nu vreau să vă spun. Am dat declaraţie cu privire la proiectele pe care vreau să le propun când începe sesiunea parlamentară. Am declarat presei, nu poliţiei.
 
– Spuneţi-mi şi mie, pentru că nu am fost acolo.
Asta este, să veniţi când sunt acolo, să nu rataţi ceva din ce spun.
 
Prin urmare, Elena Udrea are mari planuri de viitor. Dusmanii ei vor ofta adanc, dar vor fi nevoiti sa accepte ce este o femeie puternica si voluntara, pe care nimic din ceea ce inseamna viata si viata politica nu o sperie.
Citeste si...  Udrea îl invită pe Băsescu la băi