Cornel Nistorescu: «Sa nu fii mediocra!»

DSC_6886

Cornel Nistorescu se transforma, incet, intr-un inger pazitor al Alexandrei Stan! Cei doi s-au intalnit in dimineata aceasta la Universitate, la un ceai, la Dolce Bacio. Batranul ziarist a inceput sa o incurajeze pe cantareata, care inca arata bulversata si ratacita dupa caderea psihica suferita in urma batailor incasate de la Marcel Prodan.

Cornel Nistorescu a incercat sa o calmeze, alaturi de psihologul Alexandrei, Ligia. Alexandra este disperata rau, dornica sa scape de nalucile din vara. «Nu ma intereseaza ce au scris ziarele despre mine in legatura cu Marcel Prodan si cu acel incident neplacut», a declarat Alexandra Stan, in exclusivitate pentru expresspress.ro. «Stii, esti un tip simpatic, dar vreau sa uit de acest individ, nu mai vreau sa scrie presa… vreau doar sa uit!», a mai declarat cantareata reporterului expresspres..ro.

DSC_6889

In consecinta, Cornel Nistorescu a indemnat-o sa ia lectii de dans, sa faca altceva, dar sa aiba grija de viitorul ei. «Sa nu fii mediocra!», i-a spus Nistorescu. «Renunta la Facebook, lasa-l deoparte! Sa se ocupe piaristii de el!»

Cornel Nistorescu s-a apropiat in ultimul timp de cauza Alexandrei Stan. El i-a luat apararea atunci cand a fost indepartata din campania anti-violenta demarata de politie. Alexandra era figura centrala a campaniei.

Nistorescu l-a acuzat in mod direct pe ministrul Radu Stroe ca s-ar fi lasat influentat de interventiile fostului minstru al mediului, Nicolae Nemirschi, care intamplator sau nu este tatal lui Andrei Nemirschi, pertenerul de afaceri al impresarului Marcel Prodan. Cornel Nistorescu a lasat sa se inteleaga ca ministrul Stroe a transmis mesajele necesare subalternilor sai, pentru a o scoate pe vedeta din aceasta campanie. In acest moment, situatia campaniei este neclara: pe de-o parte Politia a lansat propria campanie fara s-o invite pe Alexandra la eveniment, iar vedeta a lansat si ea, alaturi de ceilalti parteneri, propria campanie.

Ioana Golea

Citeste si...
Mircea Geoana.....si el impotriva Mihaelei Radulescu