Cu siguranta ai obsdervat si tu ca accesoriile sunt destul de ieftine, in comparatie cu bijuteriile din metale pretioase, ceea ce denota faptul ca se pot deteriora la fel de repede, pe cat sunt de ieftine. Si pentru ca stim ca esti atasata de accesoriile tale, pe care le-ai ales dintr-o gramada de alte lucruri, vrem sa prelungim viata acestora pe cat se poate de mult. Astfel, atunci cand porti o bijuterie ieftina, aceasta are tendinta de a-si schimba culoarea, dar si de a-ti pata pielea.

Evita oxidarea accesoriilor pe care le porti

In acest caz, este bine sa realizezi ca, crema pe care o folosesti are acest efect si favorizeaza decolorarea. Cel mai bine ar fi ca, in cazul in care vrei sa porti bijuteriile, sa eviti sa folosesti crema cu cel putin 2 ore inainte de purtare.

Citeste si...
Un medicament contra cancerului de sân ar putea fi lansat anul viitor

Totodata, daca vrei sa scapi de aceasta problema, dar ai nevoie si sa iti hidratezi pielea, cel mai bine ar fi sa acoperi bijuteriile cu un strat de lac protector. O sa vezi ca transferul de culoare nu se mai produce, iar bijuteriile isi mentin sclipirea mai mult timp. Nu uita insa sa repeti acest procedeu la fiecare 2 saptamani, pentru ca lacul sare destul de repede de pe metal.