Primul eveniment special realizat de Paul Surugiu-Fuego în primăvara aceasta, cu noile sale opere, va avea loc în Bucovina, în locul însemnat și binecuvântat în care timpul parcă a stat, iar veșniciile au căpătat un alt sens. Balul artelor “GRĂDINA BUCURIEI” se va desfășura într-o locație la fel de frumoasă – „LA BACIU” – în localitatea Fundu Moldovei, județul Suceava, în data de 9 mai 2019, începând cu ora 19.00. Seara va fi una încărcată de emoție, în care Paul va expune opere noi, realizate anul acesta, într-un mod spectaculos. Surprizele se vor ține lanț, iar toți cei din zonă sunt așteptați pentru a petrece o seară de neuitat, în compania artei înalte și a marilor artiști. Rezervări puteți face la telefon 0748431518, acolo unde veți afla și mai multe detalii!
Pentru Paul Surugiu, arta plastică reprezintă un mod de exprimare și o posibilitate concretă de a ajuta. În luna octombrie a anului 2015 lansa proiectul „ART BY FUEGO-ARTĂ PENTRU SUFLET”, o inițiativă care-și propune să sprijine marii artiști ai României, ajunși, din diverse motive, într-o situație dificilă, dar și tinerele talente.
Astfel, majoritatea fondurilor obținute din vânzarea picturilor realizate de Paul Surugiu merg către legendele României, dar și către tinerii care bat la porțile afirmării. În aproape doi ani, proiectul a făcut numeroase fapte deosebite, ajutând peste 200 de cazuri. Acum, cu implicarea voastră, proiectul poate merge mai departe și poate face noi minuni pentru cei ce într-adevăr și-au pus viața în slujba artei, ori pentru cei ce pășesc acum, timizi și fără posibilități, în mijlocul ei. #vernisaj #grădinabucuriei #paulsurugiufuego

Citeste si...  CONCERTUL FUEGO, DE LA CĂLĂRAȘI – CASA ÎNCHISĂ

  • Dana I

    Bucovina e un loc de basm si am convingerea ca acest vernisaj va fi unul pe masura frumusetii acestor locuri!Mult succes!

  • Florentina Dobre

    A venit rabdul Bucovinei sa se bucure de frumusetea tablourilor lui Paul Surugiu!

  • Cati

    Fiecare in parte si toate la un loc, tablourile pictate cu sensibilitate de Fuego, reprezinta o adevarata gradina a bucuriei, a sperantei si increderii in viitor a tuturor celor vizati de initiativa acestui proiect umanitar! O idee originala care a facut si face in continuare minuni!