Spectacolul extraordinar susținut de Fuego la Chișinău, pe scena Palatului Național „NICOLAE SULAC”, va fi difuzat duminică, 5 mai, începând cu ora 21.00, anunţa tvr.ro

Paul Surugiu-Fuego, unul dintre cei apreciați artiști ai momentului și vedetă a postului TVR 2, unde moderează show-ul „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, suprinde și emoționează cu o nouă producție impresionantă: concertul „IUBIREA ÎNFLOREȘTE PRIMĂVARA!”, care va fi difuzat în exclusivitate pe TVR 1, în data de 5 mai 2019, începând cu ora 21.00.

Timp de trei ore, într-un spectacol live telespectatorii vorfi surprinși cu o adevărată desfășurare de forțe: peste 50 de instrumentiști pe scenă, orchestra Fraților Advahov și Angry Band și invitați speciali – Surorile Osoianu, Olga Ciolacu, Adriana Ochișanu, Yan Raiburg, Igor Cuciuc și, desigur, maestrul EUGEN DOGA, unul dintre cei mai mari compozitori contemporani.


Repertoriul va fi variat, de la folclor la muzică ușoară, piese celebre, momente speciale, spectaculoase și o montare scenică impresionantă. Emoțiile vor fi la ele acasă, Fuego reușind să facă unirea celor două spații prin cântec. Nu vor lipsi celebrele sale șlagăre, piese noi, folclor românesc autentic și îndrăgite melodii vechi.

Show-ul „IUBIREA ÎNFLOREȘTE PRIMĂVARA!” a fost susținut de Fuego la Chișinău, în luna martie, pe scena Palatului Național „NICOLAE SULAC”, celebrând astfel 25 de ani de carieră artistică. Artistul, care este și pictor, a sărbătorit cu fast, muzical activitatea pe piața muzicală din România și Republica Moldova, reușind în această perioadă să devină atât un artist independent, cât și unul dintre cei mai populari. Paul Surugiu a lansat până în prezent 33 de materiale discografice de studio, premiate cu cinci discuri de aur și două de platină.

Citeste si...
Ion Cristoiu face previziuni bombă: Rareș Bogdan va fi premier

Este “Artist al Poporului Republicii Moldova” și, de mai bine de 11 ani, produce două turnee naționale anual, sold out. Începând cu anul trecut, el realizează la Televiziunea Română, show-ul „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, difuzat în fiecare duminică, de la ora 15.00, pe TVR 2, în care promovează valorile României.

„Cred că este unul dintre cele mai reușite concerte ale carierei mele, o încărcare emoțională puternică, o călătorie prin lumea muzicală a românilor, dar și prin repertoriul meu, având alături o echipă de profesioniști, de la instrumentiști, până la scenografie, lumini, sunet. Nu știu dacă vreodată voi reuși să cuprind deplinătatea muzicii, dar sunt sigur că acest concert mă reprezintă, iar cei care nu mă cunosc și au ceva de comentat, pot urmări acest concert spectaculos. Am încercat să cuprind o întreagă paletă de emoții, de colaborări, de împliniri. Iar publicul din Basarabia, dragii mei, este unul excepțional, cunoscându-l de peste 15 ani de când cânt în Moldova. Vă doresc vizionare plăcută!” (Paul Surugiu-Fuego)

2 COMENTARII

  1. Un mare artist si-o voce de aur a muzicii romanesti! Abia astept sa vad la TVR1, acest spectacol grandios de la Chisinau! Felicitari, Fuego!!!

Comments are closed.