Euro 2019 | Aidy Boothroyd, selecţionerul Angliei, continuă seria declaraţiilor contradictorii, după eşecul fără drept de apel de la turneul final. Tehnicianul „leilor tineri” a spus că nici nu se gândeşte să demisioneze, echipa fiind, în opinia sa, pe drumul cel bun.

Englezii au venit în Italia şi San Marino cu un singur scop: câştigarea Euro, jurnaliştii considerând actuala generaţie cea mai bună din istoria Angliei U21. După doar două meciuri, britanicii nu au acumulat vreun punct, iar selecţionerul e aspru criticat de fani şi jurnalişti.

„A fost catalogată drept cea mai bună, talentată și tehnică echipă U21 pe care Anglia a produs-o vreodată. Dar s-a destrămat totul la Euro, după un haos total. Copiii lui Boothroyd au fost distruși de România”, a scris Mirror, presa din Regat aşteptând o demisie de onoare după confruntarea cu Croaţia, de luni.

Citeste si...  Viorica Dăncilă, mesaj pentru 'doamnele şi domnişoarele din România': 'Veniţi în PSD!'

Euro 2019 | Aidy Boothroyd: „Trebuie să mă dea afară”
După ce a spus că pe teren în Anglia – România 2-4 a existat o singură echipă, a sa, Boothroyd continuă seria declaraţiilor neaşteptate. Nu doar că nu ia în calcul o demisie, dar e convins că formaţia sa se află pe drumul cel bun.

„Vor trebui să mă dea afară, dacă nu mă mai vor. Eu nu plec nicăieri. Sunt surprins că mă întrebaţi de demisie. În opinia mea şi a multor alţi specialişti, care se pricep la fotbal, suntem pe drumul cel bun. Tot ce trebuie să facem e să fim mai disciplinaţi şi să fructificăm mai des şansele create. Atât de simplu e, sunt mici corecţii pe care trebuie să le facem pentru a câştiga o competiţie ca aceasta în viitor”, a spus Boothroyd, conform BBC.