Rivala lui Halep Eugenie Bouchard (25 de ani, Canada) a decis să ia o pauză de la tenis, pe termen nedefinit, astfel că a renunţat să mai participe la următoarele competiţii la care era înscrisă.

Potrivit Tennis.Life, Bouchard se află în prezent la Montreal, unde îşi petrece timpul alături de tatăl şi fraţii săi, în încercarea de a-şi reîncărca bateriile. Eugenie Bouchard trebuia să participe în perioada următoare la turneele de la Monterey şi Bogota, însă a ales să spună „pas”, în încercarea de a se regăsi, scrie mediafax.ro.

Un semn că Bouchard nu va reveni curând pe teren este şi faptul că membrii staff-ului său se află în Marea Britanie, unde participă la diverse evenimente, mai scrie sursa citată. La turneul de la Indian Wells, Bouchard a fost eliminată de Kirsten Flipkens, scor 5-7, 6-3, 5-7. De partea cealaltă, la Miami, canadianca a pierdut cu Nao Hibino, care a învins-o în calificări.

Citeste si...  Iată cum a fost posibil ca CIA să spioneze 120 de țări

În prezent, Eugenie Bouchard ocupă locul 76 în clasamentul mondial WTA, la simplu. Cea mai bună clasare a canadiencei a fost în 2014, când a ocupat locul cinci WTA.