Intalnirile sunt ca un safari. Niciodata nu stii cu cine dai fata in fata si iti trebuie destul de mult curaj. Unele femei pot fi de-a dreptul periculoase.

Iata 5 tipuri de femei care ii sperie pe barbati.

1. Printesa
Sunt femeile pentru care ai face orice, femeile care te joaca pe degete si fac din ditai barbatul, un biet mielusel bucuros ca i se acorda atentie. Apare la intalniri, de obicei, cu o rochie mini, proaspat achizitionata, este frumoasa si sexy, de-a dreptul hipnotizanta. Aceasta frumusete va deveni in curand durerea ta de cap. Vei regreta ca mai traiesti, dar din cand in cand te va face sa te simti barbat. Un cerc vicios din care nu esti sigur ca vrei sa iesi sau vrei sa ramai.
2. Fata lui tata
Ce vanatoare ar mai fi asta, daca n-ai intalni si acest gen de femeie… Plina de ura fata de barbati. De obicei din pricina tatalui ei. O poti recunoaste dupa discutiile de genul “si tata facea asta!”, “semeni cu tata” etc. Este usor agresiva cand flirteaza.
3. Oportunista
Este o vanatoare innascuta… de portofele. Singurele lucruri care o intereseaza la tine sunt jobul, salariul si limita de credit. Stie exact cum sa se comporte ca sa iti intre in gratii si sa nu mai gandesti. Apoi, incet, incet, va incepe sa-ti ceara bani pentru facturi, benzina, utilitati, articole de lux. Iar cand incepi sa mai spui si nu, te va atentiona: “Te-ai plicitisit sa stai langa cea mai frumoasa femeie din lume?”.
4. Disperata
Un singur tip de femeie este mai periculos decat oportunista – disperata. Va face tot posibilul sa va intalniti, sa iesiti impreuna, sa va casatoriti si sa faceti copii. Ceasul ei biologic ticaie, ticaie, ticaie… O recunosti dupa “Nu-ti face griji, iau anticonceptionale!” (NU o crede!) sau “Nu e nevoie sa te mai protejezi!” (NU o face!).
5. Monstrul geloziei
Are toate simturile ascutite: vaz, miros, auz. Isi arata adevarata fata cand isi face aparitia… competitia. O s-o iubesti pentru ca este perfecta (… sau aproape perfecta), este frumoasa si dragastoasa. Insa daca ai pronuntat numele altei femei, se transforma in vipera. “Cine e?”, “De unde o cunosti?”, “Ce treaba are cu tine?”, “Si, oricum, e urata, are picioare butucanoase, sanii mici si buzele subtiri!”. Daca era vorba de sora ta, va sti exact ce sa-ti spuna ca sa-si ceara iertare. Insa evenimentul se va repeta, constant!

Citeste si...
Sunt perverşi ori nu mai au criterii de departajare?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.