Dacă ești în căutarea unui loc pentru a locui, poți lua în considerare achiziționarea unui apartament.

Municipiul Iași este un loc care crește în popularitate în fiecare zi, din ce în ce mai mulți oameni se mută din diferite zone din apropiere pentru a rămâne în acest oraș. Prin urmare, cererea pentru apartamentele din Iași este ridicată și trebuie să alegi și să fii rapid în luarea deciziilor în achiziționarea unei locuințe noi, pentru a nu o pierde, oferta fiind destul de limitată. După cum s-a observat până în prezent, majoritatea persoanelor sunt interesate de apartamente 2 camere Iași, acestea fiind cele mai utile.

În toamna acestui an, se vor preda 46 de apartamente noi care fac parte din ansamblul rezidențial Fusion Towers, un ansamblu localizat pe șoseaua Nicolina, o locație ușor accesibilă tuturor. Primul bloc care va fi gata cuprinde 10 nivele și apartamente de 1, 2 și 3 camere.

Apartamentele Fusion Towers sunt alegeri bune pentru cei care doresc să se bucure de confortul unei case spațioase, stilate, moderne, confortabile- toate la un preț destul de accesibil. În funcție de caracteristicile preferate, este destul de ușor să cumperi unul care să corespundă preferințelor și bugetului tău.

Ca și repartizare, există mai multe feluri de apartamente: 6 tipuri de apartamente cu o cameră, 11 feluri de apartamente cu 2 camere și 4 feluri de apartamente cu 3 camere. Fiecare fel poartă câte un nume diferit precum Gilda, Musette, Romeo, Rocco, Mabel ,etc.

Ca și suprafață, apartamentele cu o cameră, variază între 38 și 43 mp, apartamentele cu 2 camere variază între 39 și 54 mp iar cele cu 3 camere au o suprafață cuprinsă între 65 și 80 mp.

Prețul unei locuințe se calculează în funcție de suprafața sa, prețul unui metru pătrat construit fiind de 1170 euro, preț care se aplică doar dacă imobilul se plătește integral. Dacă se optează pentru alte modalități de plată cum ar fi un credit bancar sau rate direct la dezvoltator, prețul va crește în funcție de mai mulți factori. Prețul fiecărei locuințe în parte valabil pentru orice modalitate de plată, schița fiecărui apartament și mai multe detalii se pot viziona pe site-ul ansamblului rezidențial, www.fusion-tower.ro.

Apartamentele FusionTowers se pot ridica la așteptările fiecăruia dintre noi datorită calității construcției, a materialelor premium folosite, a designului, a securității și siguranței care o prezintă. Alte doua puncte forte ale imobilului sunt reprezentate de parcarea subterană sau cea exterioară și de spațiul de joacă pentru copii.

Citeste si...
Preţul energiei electrice a explodat. Avertismentul făcut de Mugur Isărescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.